Ioannina Lake Run 2024: Γιορτή εθελοντών

Άνοιξε και επίσημα ο αγώνας των Ιωαννίνων

Share
ioannina-laka-run-24-Giorti-Ethelontwn

Με μια γιορτή για τους εθελοντές του Γύρου Λίμνης άνοιξε και επίσημα το Ioannina Lake Run 2024, που έχει καταφέρει να μετρά 18 χρόνια ζωής, έχοντας ως κινητήρια δύναμη την εθελοντική προσφορά εκατοντάδων ανθρώπων.

Εθελοντές, που κουβαλούν αρκετούς Γύρους Λίμνης στις πλάτες τους, αλλά και αρκετοί νέοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής και βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στα Λιθαρίτσια.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανεμια ομιλία για τον εθελοντισμό από τον ψυχολόγο – αθλητικό ψυχολόγο Γιάννη Ζαρώτη.

Μετά το καλωσόρισμα των εθελοντών από τον διευθυντή του Ioannina Lake Run Ηλία Σπυριούνη και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Αγνή Δρίμτζια, ο κ. Ζαρώτης αναφέρθηκε στα οφέλη του εθελοντισμού για το ίδιο το άτομο και την κοινωνία, στον αντίκτυπο της εθελοντικής δράσης, καθώς και στα κίνητρα των εθελοντών.

Η βραδιά συνεχίστηκε με συζήτηση σε χαλαρή ατμόσφαιρα, συνοδεία οίνου και εδεσμάτων, με το σύνολο των εθελοντών να εκφράζει την ανυπομονησία του για την έναρξη των αγώνων, που αποτελούν μια γιορτή συμμετοχής.

Υπόσχεση της οργανωτικής επιτροπής του Ioannina Lake Run είναι ότι η γιορτή των εθελοντών θα καθιερωθεί και θα αποτελεί την εναρκτήρια εκδήλωση κάθε διοργάνωσης, δίνοντας την αφορμή συνάντησης και σχεδιασμού.

Δείτε περισσότερα για τη διοργάνωση στην ιστοσελίδα https://www.ioanninalakerun.gr/

ioannina-laka-run-24-Giorti-Ethelontwn
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ο ELLE RUN 2024 #savetheplanet - Άνοιγμα εγγραφών
Τρέξε για την προστασία των ελληνικών θαλασσών!
Ο τελικός των Diamond League στις Βρυξέλλες
Δύο ημέρες γεμάτες δράση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο