Η Rebecca Cheptegei έφυγε από τη ζωή

Η μαραθωνοδρόμος από την Ουγκάντα δεν τα κατάφερε σε αυτή τη μάχη

Share

Τελικά δεν τα κατάφερε η Rebecca Cheptegei και έχασε τη μάχη με τη ζωή. Η 33χρονη Μαραθωνοδρόμος από την Ουγκάντα είχε δεχτεί επίθεση από τον σύντροφο της ο οποίος την περιέλουσε με βενζίνη και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά.

Η Cheptegei νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της περιοχής του Ελντορέτ αλλά η κατάστασή της ήταν σοβαρή, αφού σύμφωνα με διεθνή μέσα έχει πάθει εγκαύματα στο 75% του σώματός της! Σύμφωνα με δήλωση μέλους του προσωπικού η Cheptegei ανέπτυξε βακτηριακή σήψη λόγω των τραυτισμών της. Βέβαια, περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε.

Η Rebecca Cheptegei η οποία ζούσε και έκανε τις προπονήσεις της στην Κένυα, όπου έγινε και η επίθεση, ήταν 44η στον Μαραθώνιο των γυναικών στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι.

Δείτε την ενημέρωση της Ομοσπονδίας στίβου της αφρικανικής χώρας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκδρομή ΣΔΥΑ στα Άγραφα
Συμμετοχή του συλλόγου στο Kremasta Lake Run 2026
Garmin CIRQA Smart Band
Συσκευή παρακολούθησης υγείας και ευεξίας χωρίς οθόνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο