2ος Νυχτερινός περιπατητικός αγώνας δρόμου «Κατά των ναρκωτικών»

Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης

Share

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 2ος Νυχτερινός περιπατητικός αγώνας δρόμου «Κατά των ναρκωτικών». Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Το ΕΣΥΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, ο Α.Σ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ και η Ένωση γονέων Λάρισας, συνδιοργανώνουν με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας, το Mamali Trail Run και την Κοιν. Σ. Επ. «Αθλοτεχνίες».

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΌ αγώνα Δρόμου 4000μ και 8000μ., με το σύνθημα «Αγώνας για ελεύθερη από ουσίες ζωή, η λύση είναι η πρόληψη και όχι η αποδοχή» με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στο θέμα των ναρκωτικών.

Οι Οργανωτές  ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ κυρίως στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.

ΤΟΠΟΣ – ΗMΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑ
ΛΑΡΙΣΑ – Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21:00

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Οι περιπατητικοί Αγώνες έχουν κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού στην Κοίτη του Πηνειού Ποταμού.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

Συμμετοχή στους Περιπατητικούς αγώνες των 4 και 8 Km  επιτρέπεται σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα παιδιά κάτω των 10 ετών καλό είναι να συνοδεύονται.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στη ιστοσελίδα segas-thessalias.gr από Παρασκευή 21/6/2024 έως Τρίτη 25/6/2024.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ο αγώνας θα καλυφθεί υγειονομικά από γιατρό και Εθελοντικές Ομάδες, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ειδικά στην παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Imittos Epic & Ανάβαση Τρελού 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Lycabettus Run 2025
Δείτε περισσότερα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο