Ο Θεοδωρακάκος νικητής στον Όλυμπο

Κέρδισε για 4η φορά τον Olympus Marathon

Share

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ήταν ο μεγάλος νικητής του Μαραθώνιου, του κύριου αγωνίσματος 15ου Olympus Marathon. Ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε για 4η φορά στην καριέρα του στη διαδρομή των 44χλμ. στο βουνό των θεών, οδηγώντας ουσιαστικά τον αγώνα σχεδόν από την αρχή.

Στη δεύτερη θέση, ακολούθησε ο Ισπανός Casal Mir Marc σε 4:39:55, σχεδόν δύο λεπτά πιο πίσω. Ο Casal ακολουθούσε κατά πόδας τον Έλληνα πρωταθλητή με μία σταθερή διαφορά.

Τρίτος με σπουδαία επίδοση ήταν ο Δημήτρης Σελέτης σε 4:40:15. Έτσι έγινε ένας από τους πιο γρήγορους Έλληνες στον αγώνα όλων των εποχών.

Ο Βούλγαρος Nikolov Kiril που ήταν ανάμεσα στα φαβορί ήταν 4ος σε 4:49:54, και πέμπτος ο Jesper Hernandez Jessed, τρεις φορές νικητής του αγώνα στο παρελθόν. Ο Hernandez ακολουθούσε τον Θεοδωρακάκο στο μεγαλύτερο μήκος της διαδρομής, όμως προς το τέλος έχασε πολύτιμο έδαφος μένοντας στην 5η θέση. Στην 9η θέση και τρίτος Έλληνας ήταν ο Φώτης Ζησημόπουλος σε 5:00:39.

Πρώτη γυναίκα ήταν η Σουηδέζα El Kott Helander Lina σε 5:21:44 και δεύτερη η αδερφή της Sanna  σε 5:23:13, ενώ τρίτη ήταν η Αμερικανίδα Stevie Kremer, νικήτρια πριν από δύο χρόνια, σε 5:29:01. Πρώτη Ελληνίδα, και τέταρτη στο σύνολο ήταν η Δήμητρα Μπίκα σε 5:31:44.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ο Chios HardStone Trail: Οδηγίες
Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
Ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και παιδιά, οι πρωταγωνιστές στον 18ο Μαραθώνιο της Ιστορίας, της συμπερίληψης, του πολιτισμού!
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο