Under Armour Storm Winterized Collection

H νέα σειρά της UA Storm ήρθε να προστατέψει ολικά κάθε δρομέα από τις καιρικές συνθήκες

Share
UA_HOVR_Μachina 3 Storm

H UNDER ARMOUR λανσάρει αυτό το χειμώνα τη νέα και εξελιγμένη σειρά Storm, μια collection με επαναστατικές τεχνολογίες τόσο σε ρούχο όσο και σε παπούτσι. Η σειρά Storm απευθύνεται τόσο στον καθημερινό αθλούμενο όσο και τους ελίτ αθλητές που αναζητούν πρακτικές και τεχνολογικές λύσεις που θα τους προστατεύουν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως η βροχή και το κρύο.

Τα τεχνικά ρούχα που σας προστατεύουν

Στη σειρά των ρούχων, η «έξυπνη» τεχνολογία STORM παρουσιάζει ιδιαίτερα υφάσματα που θα σας διατηρήσουν στεγνούς και θα κρατήσουν την υγρασία μακριά, ενώ τα ανακλαστικά στοιχεία δίνουν ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στις βραδινές προπονήσεις.

H Storm τεχνολογία αναδεικνύεται μέσα από τα κορυφαία running shoes.

Η συλλογή STORM έρχεται να προσδώσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και στα κορυφαία running παπούτσια της Under Armour Machina 3 και Phantom 3. Η τεχνολογία απωθεί το νερό, χωρίς ωστόσο να θυσιάζει τη διαπνοή στο παπούτσι. Παράλληλα, τα ανακλαστικά στοιχεία τοποθετημένα σε στρατηγικά μέρη του παπουτσιού, αποτελούν ένα επιπλέον πλεονέκτημα προσφέροντα επιπλέον ασφάλεια.

HOVR Μachina 3 Storm

Το υδροαπωθητικό, πλέον, HOVR Μachina 3 Storm αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση του Machina 3 και την καλύτερη επιλογή για μεσαίες διαδρομές, όπως τα 10χλμ. και την καθημερινή προπόνηση, τις βροχερές μέρες του χειμώνα. Διαθέτει την έξυπνη τεχνολογία BluetoothTM τοποθετημένη στο παπούτσι, προσφέροντας τη δυνατότητα για live tracking των προπονήσεών σας,  μέσω της εφαρμογής Map My Run, ενώ η τεχνολογία HOVR μειώνει τις επιβαρύνσεις στο πόδι, εξασφαλίζοντας επιστροφή ενέργειας για ακόμη περισσότερα και ασφαλέστερα χιλιόμετρα.

UA STORM WINTERIZED COLLECTION
HOVR Phantom 3 Storm

Τα προνόμια της STORM τεχνολογίας παρουσιάζονται και σε ακόμα ένα κορυφαίο μοντέλο τρεξίματος της Under Αrmour με ουδέτερο πάτημα, το νέο HOVR Phantom 3 Storm. Η πολύ καλή απόκριση καθιστά το νέο Phantom ιδανικό για αθλητές που προπονούνται σε μικρές και μεσαίες αποστάσεις και αναζητούν ένα παπούτσι το οποίο μπορούν να φορέσουν και εκτός στίβου. Το Phantom 3 Storm διαφέρει από τα υπόλοιπα running shoes της οικογένειας Phantom καθώς έχει ανακλαστικά στοιχεία στο εξωτερικό μέρος του και ανανεωμένο εξωτερικό ύφασμα που κρατά μακριά το νερό.

UA STORM WINTERIZED COLLECTION

Ανακαλύψτε όλη την STORM WINTERIZED COLLECTION στα official UA brand houses , online και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων σε Βιέννη και Θεσσαλονίκη
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου
Belles Historic Trail 2024
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία o φετινός αγώνας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο