ΣΔΥΑ: Κάλεσμα για Γενική Συνέλευση

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου

Share

Ο Κώστας Τσαγκαράκης ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) καλεί τα μέλη του συλλόγου στη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

ΣΔΥΑ: Κάλεσμα για Γενική Συνέλευση

Αγαπητά, αξιότιμα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας,

απευθύνομαι προς εσάς που υπήρξατε μέλη του ιστορικού μας Συλλόγου, που διατελέσατε μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, αλλά για κάποιο δικό σας προσωπικό λόγο, τώρα δεν είσαστε μέλη του Συλλόγου.

Και προς εσάς που παραμείνατε μέλη του Συλλόγου και υποστηρίξατε για πολλά χρόνια τις δραστηριότητες του Συλλόγου, οικονομικά και εθελοντικά,

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σας καλώ και σας παρακαλώ να παραβρεθείτε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που θα γίνει τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου (επισυνάπτω την πρόσκληση του Δ.Σ.).

Πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες αυτή τη Δευτέρα, για να ακούσουμε όλα αυτά που προβλέπει η πρόσκληση, να κάνουμε την κριτική μας και να υποβάλλουμε τις προτάσεις μας, αλλά και για να ακούσουμε την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Προέδρου του Συλλόγου μας, της κυρίας Ελένης Μπερτσάτου, για κάτι που ήλθε μετά από ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΝΑ χρόνια και αυτό που θα ακούσουμε οφείλετε σε όλων την προσφορά.

Σε κάθε σύλλογο, μικρό ή μεγάλο, τα μέλη του προσφέρουν, λίγα ή λίγο περισσότερα. Όλων η προσφορά αθροιζόμενη είναι αυτή που συμβάλλει στη διατήρηση του συλλόγου, στην ευρωστία του συλλόγου, στην αναγνώριση του συλλόγου.

Σήμερα ο Σύλλογός μας, μετά από 41 χρόνια, έχει φθάσει ίσως στο απόγειο της ζωής του. Όλες οι εκδηλώσεις του παραμένουν πρωτοποριακές, παραδειγματίζουν άλλους αδελφούς συλλόγους, προσελκύουν νέους δρομείς, προσφέρουν στην κοινωνία. Παρατηρείται όμως το εξής: δεν έχουμε εγγραφές νέων μελών και τα παλαιότερα μέλη, που έχουν μεγαλώσει σε ηλικία, δεν έχουν την ουσιαστική παρουσία τους στα δρώμενα του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος όμως για να συνεχίσει να υπάρχει χρειάζεται νέα μέλη και οικονομικούς πόρους. Δυστυχώς η επίσημη Πολιτεία δεν επιχορηγεί το Σύλλογό μας. Αναγνωρίζει το έργο του Συλλόγου, το επαινεί, αλλά μένει μόνο στα λόγια.

Ελάτε τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, γιατί, κατά τη διάρκεια της Γ.Σ., θα ακούσουμε κάτι που θεωρείται ύψιστη τιμή για το Σύλλογο, αλλά και για όλους εσάς και εμάς. Ενημερώστε και άλλα μέλη, για τα οποία δεν έχω εγώ σημεία επικοινωνίας.

Να το συζητήσετε και με τους φίλους σας δρομείς και να τους καλέσετε να έλθουν και να γραφτούν τη Δευτέρα μέλη του Συλλόγου. Θα ακούσουν ότι εγγράφονται σε ένα πολύ αξιόλογο σύλλογο, ο οποίος αφιλοκερδώς προσφέρει επί 41 χρόνια.

Με τιμή
Κώστας Τσαγκαράκης Ιδρυτικό μέλος του Σ.Δ.Υ.Α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης διοργάνωσε και έτρεξε!
4ο Chios HardStone Trail: Οδηγίες
Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο