Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Κλασσικό Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα

Ξεπέρασε τον αριθμό των 1.000 συμμετοχών και συνεχίζει!

Share

Ξεπέρασε τον αριθμό των 1.000 συμμετοχών, ο Αυθεντικός Κλασσικός Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα, που διεξάγεται την Κυριακή 17 Απριλίου! 

Η ανταπόκριση των αθλητών, καθώς και του απλού κόσμου είναι ιδιαίτερα θερμή, γεγονός που έχει προκαλέσει ικανοποίηση στις τάξεις της Οργανωτικής Επιτροπής του 3ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα. 

Έτσι, απ’ τις 4 Μαρτίου, οπότε και άνοιξαν οι εγγραφές μέχρι και τις 30 Μαρτίου, πάνω από 1.000 δρομείς έχουν δηλώσει συμμετοχή! Οι περισσότερες εξ΄ αυτών είναι στην κατηγορία του Ημιμαραθωνίου, που αποτελεί και το… κυρίως πιάτο της διοργάνωσης. 

Σημαντική είναι και η ανταπόκριση στη Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου, καθώς και στον Λαϊκό Αγώνα των 3.000 μ. Όσο πλησιάζουμε προς την Παρασκευή 8 Απριλίου, ημέρα που ολοκληρώνονται οι εγγραφές, ολοένα και αυξάνονται οι συμμετοχές. Γεγονός που κάνει τους ανθρώπους της Οργανωτικής Επιτροπής να αισιοδοξούν πως ο αριθμός των συμμετοχών, θα ξεπεράσει τις 3.000. 

Αναφορικά, με τον Αγώνα 1.000 μ. για Παιδιά Δημοτικού (Δ’, Ε’ ΣΤ’) οι εγγραφές κλείνουν την Δευτέρα 11 Απριλίου και ο κυρίως όγκος θα πραγματοποιηθεί, μετά τις σχετικές επισκέψεις των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής στα σχολεία του Δήμου Μαραθώνα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μονοπάτι Παρνασσού 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσμτα του αγώνα
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο