“Πάλεψε” το όριο η Πάππας

Τερμάτισε τα 3.000μ. σε 9:06.49 στο μίτινγκ της “τελευταίας ευκαιρίας”

Share

Στο μίτινγκ Last Chance έλαβε μέρος η Αλέξια Πάππας όπου αγωνίστηκε στα 3.000μ. με σκοπό να πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού το απόγευμα της Παρασκευής.

Η ελληνικής καταγωγής δρομέας που πρόσφατα πήρε την ελληνική υποκοότητα τερμάτισε σε 9:06.49 , έξι και κάτι δευτερόλεπτα πάνω από το όριο και 1 μόλις από το προσωπικό της ρεκόρ που είχε σημειώσει πριν από έναν περίπου μήνα (9:05.12). Κατέλαβε την τέταρτη θέση με την Αμερικανίδα Νικόλ Τάλι να κερδίζει με 8:59.06.

Έτσι, πλέον η Πάππας επικεντρώνεται στην προσπάθεια να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο αγώνισμα των 10.000μ. στους αγώνες της καλοκαιρινής αγωνιστικής περιόδου.

Η Πάππας έχει τρέξει την απόσταση των 10.000μ. σε 32:02, αρκετά κάτω από το όριο για τους Ολυμπιακούς, ωστόσο, αν θέλει να λάβει μέρος με τα ελληνικά χρώματα στο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού θα πρέπει να τρέξει και πάλι την απόσταση κάτω από το όριο (32:20.00).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Δρόμος Ελευθερίας – Run to Freedom
Πιστοποίηση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
Garmin CIRQA Smart Band
Συσκευή παρακολούθησης υγείας και ευεξίας χωρίς οθόνη
Εκδρομή ΣΔΥΑ στα Άγραφα
Συμμετοχή του συλλόγου στο Kremasta Lake Run 2026
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο