Ρεκόρ εφήβων ο Βασιλείου – Οι επιδόσεις των Ελλήνων στο Βαλκανικό

Οι θέσεις και οι επιδόσεις των Ελλήνων δρομέων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη

Share

Πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη το απόγευμα του Σαββάτου. Σημαντικότερη στιγμή για τους Έλληνες δρομείς ήταν η παρουσία του έφηβου Άγγελου Βασιλείου στα 1.500μ. ο οποίος σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των εφήβων αφού τερμάτισε σε 3:47.99. Το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσε από το 1999 από τον Γιώργο Κομπογιάννη.

Ο Βασιλείου που από φέτος προπονείται με τον Χρήστο Παπαχρήστο κατέλαβε την τρίτη θέση και έδειξε για μία ακόμα φορά το ταλέντο του, ενώ η επίδοσή του αυτό αποτελεί την καλύτερη για φέτος στον κόσμο στην κατηγορία του.

Στην ίδια κούρσα συμμετείχε και ο Ανδρέας Δημητράκης ο οποίος ωστόσο δεν τερμάτισε.

Στο ίδιο αγώνισμα των γυναικών η Αναστασία Μαρινάκου σημείωσε νέο προσωπικό ρεκόρ στον κλειστό με 4:16.97 καταλαμβάνοντας και αυτή την τρίτη θέση και κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίηση και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου στα 800μ. συντρίβοντας το ατομικό της ρεκόρ με 2:05.10 που αποτελεί την 4η καλύτερη όλων των εποχών. Η Έλενα Φιλάνδρα τερμάτισε πιο πίσω σε 2:05.78.

Ακόμα, ατομικό ρεκόρ πέτυχε η Ελισσάβετ Πεσιρίδου στα 60μ. εμπόδια με 8.17 κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, ενώ η Ειρήνη Βασιλείου έτρεξε τα 400μ. σε 54.18.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο ρεκόρ η Μαρινάκου στα 5χλμ.
Εξαιρετική επίδοση στον Adizero: Road to Records
Jeff Aston: Πάντα παρών στον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Τερμάτισε τον 44ο του Μαραθώνιο στα 80 του!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο