Την Τρίτη 1 Μαρτίου η συνέντευξη τύπου των αγώνων Run Greece

Ο ΣΕΓΑΣ θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 1 Μαρτίου συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της σειρά αγώνων Run Greece.

Share

Χιλιάδες χαμόγελα μοίρασε τα προηγούμενα χρόνια η επιτυχημένη σειρά αγώνων δρόμου του ΣΕΓΑΣ Run Greece και αυτό αναμένεται να γίνει και για την φετινή 4η διοργάνωση.

Λάρισα 27 Μαρτίου, Ηράκλειο 17 Απριλίου, Ιωάννινα 8 Μαΐου, Καστοριά 15 Μαΐου , Αλεξανδρούπολη 25 Σεπτεμβρίου και Πάτρα 9 Οκτωβρίου είναι οι πόλεις της σειράς αγώνων, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και με μεγάλο χορηγό την WIND.

Την Τρίτη 1 Μαρτίου και ώρα 12:00 στην «Αίγλη Ζαππείου» θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της 4ης σειράς αγώνων δρόμου, σε συνέντευξη που θα δοθεί και θα παραβρεθούν Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι των πόλεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του αγώνα «Run Greece 2016».

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://run-greece.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Δρόμος Ελευθερίας – Run to Freedom
Πιστοποίηση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 25-26 Ιουλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 26: 1ημέρα
Όλα όσα έγιναν την 1η μέρα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο