Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλάζει χώρο η Half Marathon Expo

Μεγαλώνει κι άλλο η έκθεση του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

Share

Στον εσωτερικό χώρο του Ζαππείου θα πραγματοποιηθεί τελικά η έκθεση του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας στις 17-19 Μαρτίου. Στην έκθεση θα δώσουν το παρών οι κορυφαίες εταιρείες από τον χώρο του αθλητισμού, της διατροφής και της υγείας και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το δρομικό και μη κοινό.

Οι διοργανωτές αναμένουν αρκετά μεγάλο αριθμό επισκεπτών τόσο από τους δρομείς που θα πάρουν μερος σε κάποιο από τα αγωνίσματα του προγράμματος όσο και από ασκούμενους, αθλητές αλλά και όσους ενδιαφέρονται για την άσκηση και την υγεία.

Η Half Marathon Expo θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 5ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας ενώ εντός της θα λειτουργεί και η γραμμετεία του αγώνα όπου θα πραγματοποιείται και η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής.

Το ωράριο λειτουργίας

Πέμπτη 17/3: 13:00-20:00.
Παρασκευή 18 & Σάββατο 19/3: 10:00-20:00

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Olympus Marathon: Το αντίο σε έναν φίλο...
Θλίψη για τους ανθρώπους της διοργάνωσης
8ος Αγώνας Δρόμου Καραθώνας – Αρβανιτιάς: Ευχαριστήριο
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Εντυπωσίασαν οι μικροί στον στίβο
Τα σημαντικότερα από την Α φάση του Πανελλήνιου Κ16
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE