Νέο ξεκίνημα για μία ξεχωριστή δρομική παρέα

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη παρουσία της ως η πιο δραστήρια δρομική ομάδα, που ξεκίνησε το 2010 και με συμμετοχή σε σημαντικούς αγώνες όπως στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η INTERSPORT Running Team powered by adidas από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη ξεκινά και πάλι δυναμικά τις προπονήσεις, με στόχο να διαδώσει το τρέξιμο και τον αθλητισμό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Δείτε περισσότερα.

Share

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη παρουσία της ως η πιο δραστήρια δρομική ομάδα, που ξεκίνησε το 2010 και με συμμετοχή σε σημαντικούς αγώνες όπως στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η INTERSPORT Running Team powered by adidas από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη ξεκινά και πάλι δυναμικά τις προπονήσεις, με στόχο να διαδώσει το τρέξιμο και τον αθλητισμό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

 
Το μήνυμα που θέλει να μεταφέρει η ομάδα είναι ότι το τρέξιμο είναι απλό, αποτελεσματικό και διασκεδαστικό, αρκεί να γίνουν σωστά τα πρώτα βήματα.
Και ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος τρόπος από το να τρέξει κανείς με παρέα και μάλιστα με τη βοήθεια των ειδικών.
 
Το κάλεσμα της INTERSPORT Running Team απευθύνεται σε όλους τους δρομείς όποιο και αν είναι το επίπεδό τους, η φυσική τους κατάσταση και οι δρομικοί τους στόχοι, με μόνη προϋπόθεση να είναι αρκετό το πάθος για το τρέξιμο.
 
Η ομάδα θα πραγματοποιήσει τις προπονήσεις της στο Ζάππειο, στο Πάρκο Τρίτση, στο ΟΑΚΑ, στο ΣΕΦ και σε πολλά άλλα σημεία, ώστε να δοκιμάζουν όλα τα μέλη της συνεχώς κάτι νέο.
 
Γίνε τώρα μέλος στο http://scoreformore.intersport.gr/ και κέρδισε bonus points από κάθε παρουσία σου στις προπονήσεις, αλλά και πλήθος άλλων αποκλειστικών προνομίων για τα καταστήματα INTERSPORT. 
 
Γίνε μέλος στο Facebook Group INTERSPORT Running Team, για να ενημερώνεσαι για τις ημέρες, τις ώρες και τα σημεία που θα γίνονται οι προπονήσεις.
 
Επιπλέον ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τις προπονήσεις και τα τελευταία νέα τις ομάδας μπορείτε να βρείτε και στο www.intersport.gr/el/events/intersport-running-team
 
You have a running request!
Έτσι, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο training, μετά το καλοκαίρι, της INTERSPORT Running Team powered by adidas στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου στις 18:30 μ.μ.
Κάνε join και κάλεσε τους φίλους σου 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα μετράνε!
Ποια είναι τα σημαντικότερα «συμπληρώματα» της δρομικής προπόνησης
Τρέξιμο και κολύμπι
Πρόγραμμα προπόνησης και συμβουλές για κολύμβηση το καλοκαίρι
Οι συμβουλές του «Αυθεντικού» (μέρος 2ο)
Δες τι πρέπει να προσέξεις την ημέρα πριν αλλά και κατά τη συμμετοχή σου στον 35ο ΑΜΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο