Νέο ξεκίνημα για μία ξεχωριστή δρομική παρέα

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη παρουσία της ως η πιο δραστήρια δρομική ομάδα, που ξεκίνησε το 2010 και με συμμετοχή σε σημαντικούς αγώνες όπως στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η INTERSPORT Running Team powered by adidas από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη ξεκινά και πάλι δυναμικά τις προπονήσεις, με στόχο να διαδώσει το τρέξιμο και τον αθλητισμό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Δείτε περισσότερα.

Share

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη παρουσία της ως η πιο δραστήρια δρομική ομάδα, που ξεκίνησε το 2010 και με συμμετοχή σε σημαντικούς αγώνες όπως στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η INTERSPORT Running Team powered by adidas από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη ξεκινά και πάλι δυναμικά τις προπονήσεις, με στόχο να διαδώσει το τρέξιμο και τον αθλητισμό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

 
Το μήνυμα που θέλει να μεταφέρει η ομάδα είναι ότι το τρέξιμο είναι απλό, αποτελεσματικό και διασκεδαστικό, αρκεί να γίνουν σωστά τα πρώτα βήματα.
Και ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος τρόπος από το να τρέξει κανείς με παρέα και μάλιστα με τη βοήθεια των ειδικών.
 
Το κάλεσμα της INTERSPORT Running Team απευθύνεται σε όλους τους δρομείς όποιο και αν είναι το επίπεδό τους, η φυσική τους κατάσταση και οι δρομικοί τους στόχοι, με μόνη προϋπόθεση να είναι αρκετό το πάθος για το τρέξιμο.
 
Η ομάδα θα πραγματοποιήσει τις προπονήσεις της στο Ζάππειο, στο Πάρκο Τρίτση, στο ΟΑΚΑ, στο ΣΕΦ και σε πολλά άλλα σημεία, ώστε να δοκιμάζουν όλα τα μέλη της συνεχώς κάτι νέο.
 
Γίνε τώρα μέλος στο http://scoreformore.intersport.gr/ και κέρδισε bonus points από κάθε παρουσία σου στις προπονήσεις, αλλά και πλήθος άλλων αποκλειστικών προνομίων για τα καταστήματα INTERSPORT. 
 
Γίνε μέλος στο Facebook Group INTERSPORT Running Team, για να ενημερώνεσαι για τις ημέρες, τις ώρες και τα σημεία που θα γίνονται οι προπονήσεις.
 
Επιπλέον ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τις προπονήσεις και τα τελευταία νέα τις ομάδας μπορείτε να βρείτε και στο www.intersport.gr/el/events/intersport-running-team
 
You have a running request!
Έτσι, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο training, μετά το καλοκαίρι, της INTERSPORT Running Team powered by adidas στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου στις 18:30 μ.μ.
Κάνε join και κάλεσε τους φίλους σου 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεντώστε το!
Κάντε τις κατάλληλες διατάσεις για να χαλαρώσετε την άρθρωση του ισχίου
Προπονήσεις στο σπίτι: Ημέρα 8η
Η 8η ημέρα του προγράμματος
Εισαγωγή στα αγωνίσματα των υπεραποστάσεων
Σε μια πρόσφατη προπόνησή μου, ξαφνικά άρχισα να σκέφτομαι πόσο δύσκολο θα ήταν, αν θα έπρεπε να συνεχίσω να τρέχω για πολλές ακόμη ώρες και μάλιστα με αυτές τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Τότε προσπάθησα να φανταστώ όχι μόνο τη σκληρότητα αυτής της κατάστασης αλλά κυρίως πόσο ισχυρό μπορεί να είναι το εσωτερικό κίνητρο γι’ αυτήν τη δοκιμασία. Διαβάστε τις σκέψεις αλλά και τις συμβουλές του Βασίλη Κρομμύδα για τα αγωνίσματα υπεραποστάσεων!
Back to Top