3ος Λαϊκός Αγώνας Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς»

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
3ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΣΕΒΔΑΣ»

Το Σάββατο 6 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς». Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης: 

3ος Λαϊκός Αγώνας Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς» – Προκήρυξη

Ο Δήμος Ξηρομέρου, ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων συνδιοργανώνουν στις 06/08/2022 ημέρα Σάββατο τον 3ο Λαϊκό Αγώνα Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς» στην πόλη του Αστακού. 

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει δύο διαδρομές: 

1. Αγώνας 1.000 μέτρων για κορίτσια και αγόρια γεννηθέντα από το 2010 και μετά, με διαδρομή καθαρά παραλιακή, δίπλα στο κύμα, από το προάστιο Χοβολιό και τερματισμό στο λιμάνι μπροστά στις καφετέριες. 

Η έναρξη του αγώνα των 1.000 μέτρων θα είναι στις 18:15 και τερματισμός στις 18:40 το αργότερο. 

2. Αγώνας 5.000 μέτρων για γυναίκες και άνδρες με διαδρομή από το παραλιακό πάρκο της πόλης και μέσω της περιφερειακής του Αστακού στην διασταύρωση της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου, αναστροφή παραλιακά, τερματισμός στο λιμάνι. 

Η έναρξη του αγώνα των 5.000 μέτρων θα είναι στις 18:45 και τερματισμός το αργότερο στις 20:15 

Αναμνηστικά κύπελλα θα λάβουν οι τρεις πρώτοι κάθε διαδρομής. Θα δοθούν και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με όλους τους κανόνεςασφαλείας, καθώς θα υποστηρίζεται από την Αστυνομία, το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ. 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στους αγώνες με δική τους υγειονομική ευθύνη. 

Η χρονομέτρηση θα γίνει με ηλεκτρονικά μέσα και κάθε αθλητής θα παραλάβει το νούμερο με το στικάκι στην αφετηρία πριν την έναρξη των αγώνων. 

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν καθώς το κόστος οργάνωσης του αγώνα θα καλύψει ευγενική χορηγία του Δήμου Ξηρόμερου. 

Για την εγγραφή σας στον αγώνα πατήστε ΕΔΩ 

Νερά, χυμούς και μπάρες δημητριακών θα δοθούν στον τερματισμό και των δύο διαδρομών και για την διαδρομή των 5.000 μέτρων, στα 2.500 μέτρα θα υπάρχει πάγκος με δροσερό νερό. 

Ο λαϊκός αγώνας δρόμου είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αείμνηστου Αστακιώτη Θανάση Τρίτσα ή Κατοστάρα, του ανθρώπου που η μεγάλη του αγάπη για τον Αστακό και η συνεχής προσπάθεια που έκανε για επαφή των ετεροδημοτών για τον τόπο καταγωγής τους, συνετέλεσε ώστε να δημιουργηθούν ισχυροί δεσμοί των απανταχού απόδημων Αστακιωτών με τον Αστακό. 

Κάθε εθελοντική προσφορά θα συντελέσει στην αρτιότητα της εκδήλωσης. 

Πληροφορίες : 

Μπαμπούρης Κων/νος 6977583694 

Παπαρίζος Λεωνίδας 6945263820 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Santorini Experience 2022
Επιστρέφει για 6η χρονιά
5οι Παντροιζηνιακοί Αγώνες (Στο Δρόμο του Θησέα)
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Run Greece 2022 – Ιωάννινα
Ο τελευταίος αγώνας της σειράς Run Greece 2022
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο