Αγώνας Υπεραπόστασης 80χλμ. «Άνθιμος Αργυρόπουλος» – Ακύρωση

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Προσοχή: Ο αγώνας έχει ακυρωθεί. Δείτε εδώ την ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Το Σάββατο 28 Μαΐου θα διεξαχθεί ο Αγώνας Υπεραπόστασης 80χλμ. «Άνθιμος Αργυρόπουλος». Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Αγώνας Υπεραπόστασης 80χλμ. «Άνθιμος Αργυρόπουλος» – Ανακοίνωση

Η Αδελφότητα Θεοδωριανιτών Άρτας, σας προσκαλεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 να επισκεφθείτε τον νομό Άρτας, τα Θεοδώριανα και τα επιβλητικά Τζουμέρκα, παίρνοντας μέρος στον αγώνα υπεραπόστασης των 80 χλμ με την ονομασία Άνθιμος Αργυρόπουλος. Ένας αγώνας ο οποίος για φέτος η διαδρομή θα καλυφθεί και από σκυτάλες 2 ατόμων επί 40 χλμ ή 4 ατόμων επί 20 χλμ. Από το σημείο εκκίνησης  μέχρι και τον τερματισμό οι αθλητές εκτός από τις φυσικές ομορφιές θα γνωρίσουν και τα σημαντικότερα βυζαντινά μνημεία του νομού.

Η διοργάνωση εκτός της μικρής χρηματικής συμμετοχής των αθλητών ( η μικρότερη για τέτοιους αγώνες για αυτά που προσφέρει – τεχνητό μπλουζάκι, μετάλλιο τερματισμού, δώρα τερματισμού, επάρκεια τροφοδοσίας 16 σταθμών) βάζει λεωφορείο από Αθήνα για Άρτα με ελάχιστη συμμετοχή, λεωφορείο από Θεοδώριανα για Άρτα δωρεάν, ειδικές τιμές στο ξενοδοχείο ARTA PALACE και σημαντικές εκπτώσεις στο μενού των Πρωτομάστορας και Στο Μονοπλιό. Το καλύτερο σας περιμένει με τον τερματισμό σας απολαμβάνοντας γεύμα αποκατάστασης με πίτες και διάφορα εδέσματα από επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής ( κοτόπουλα Άρτας, φάρμα Χήτας, Συρράκο οικογένεια Τέφα, αρτοποιήματα Γιολδάσης, ΙΟΝ).

Τι άλλο να περιμένω;

Σας περιμένουμε στις 28 Μαΐου 2022 στην Άρτα στην εκκίνηση στις 06:00 πμ. 

Οι εγγραφές και οι πληρωμές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέχρι τις 15 Μαΐου 2022    

Όλες οι λεπτομέρειες  του αγώνα στο site της διοργάνωσης http://www.kriakourasrace.gr και στην ενότητα ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Αγώνας Δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Το Δεκάρι του Πάρκου 2024
Δείτε περισσότερα
Karpenissi Trail 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο