5ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων – Ioannina Night Half Marathon 2022

Νυχτερινοί αγώνες στα Ιωάννινα

Share
Ioannina night half marathon 19

Το Σάββατο 8 Μαΐου θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα ο 5ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων – Ioannina Night Half Marathon 2022. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα Ημιμαραθώνιου και 5χλμ. με τις διαδρομές να κινούνται δίπλα στην λίμνη της πόλης.

Τον αγώνα διοργανώνουν ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, η Εταιρεία Διοργάνωσης Αθλητικών Event “My Adventure” και ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ με τη στήριξη της Τροχαίας Ιωαννίνων.

Λίγα λόγια για τις διαδρομές

Η διαδρομή του ημιμαραθώνιου διασχίζει το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα πολλά διατηρητέα κτίρια, “αγκαλιάζει” το Κάστρο, τη μικρή αυτή καστροπολιτεία με τα πολλά μνημεία της οθωμανικής κυρίως περιόδου, περνάει κάτω από τα μεγάλα πλατάνια της παραλίμνιας περιοχής, με το Νησί της Παμβώτιδας να σας… κοιτά, και συνεχίζει, δίπλα πάντα στη λίμνη, σε έναν πεζόδρομο, μέσα στη φύση, με τους ήχους της πόλης να χάνονται σταδιακά.

Τη διοργάνωση συμπληρώνει ο αγώνας των 5km. Ένας μικρός αγώνας σε χιλιόμετρα, αλλά με τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που πάντα έχουν τέτοιου είδους αγώνες.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://ioanninahalfmarathon.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 - Αλεξανδρούπολη
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
7ος Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων - Ioannina Half Marathon
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
10ος Επετειακός Δρόμος Αθανάτων
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο