Hard Sun Trail 2022

Δείτε περισσότερα για τον αγώνα στο Αγκίστρι

Share
hard sun trail race

Την Κυριακή 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση Hard Sun Trail 2022.

Δείτε περισσότερα:

Η ατομική επιχείρηση με επωνυμία «ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΠΑΝ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ» με έδρα το Αγκίστρι, προκηρύσσει για το 2022 δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος καθώς κι έναν παιδικό αγώνα με τις ακόλουθες επωνυμίες: «HardSun Trail», «Agistraki Trail» και «Kids Fun Race».

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 17 Απριλίου 2022 στο Αγκίστρι. Οι αγώνες δημιουργήθηκαν με σκοπό να έρθει ο κόσμος πιο κοντά με την φύση καθώς και να γνωρίσει τα όμορφα σημεία και τους χαμένους θησαυρούς του Αγκιστρίου.

Ο αγώνας «HardSun Trail» έχει απόσταση 27 χιλιόμετρα και θετική υψομετρική διαφορά 936 μέτρα. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το Copa Cabana Cafe Bar που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο του χωριού Σκάλα.

Ο αγώνας «Αγκιστράκι Trail» έχει απόσταση 10 χιλιόμετρα και θετική υψομετρική διαφορά 367 μέτρα. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το Copa Cabana Cafe Bar που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο του χωριού Σκάλα. Το κόστος συμμετοχής για των αγώνα «HardSun Trail» είναι 35€ και για των αγώνα «Αγκιστράκι Trail» 25€. Τα ποσά είναι πληρωτέα μόνο μέσω χρεωστικής η πιστωτικής κάρτας.

Για να θεωρηθεί μια εγγραφή έγκυρη θα πρέπει να κατατεθεί το ποσό εγγραφής εντός 5 εργάσιμων ημερών. Μετά την λήξη περιόδου εγγραφών δεν θα γίνει δεκτή καμία νέα εγγραφή. Τα κόστη και στους δύο αγώνες περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Η πληρωμή με χρεωστική η πιστωτική κάρτα αποτελεί παραστατικό για τον αθλητή για φορολογική εγκυρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
3η Γιορτή Βουνού «Farmakas Mountain Running»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
4oι Αγώνες Vasiliki Lefkada Road & Mountain Race
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο