6ου No Finish Line Athens

Δείτε την προκήρυξη του αγώνα

Share
no finish line athens 2022 logo

Από τις 25 ως τις 29 Μαΐου θα διεξαχθεί φέτος το 6ο No Finish Line Athens. Πρόκειται για έναν φιλανθρωπικό αγώνα αγάπης και προσφοράς για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Ακολουθεί η ενημέρωση της διοργάνωσης:

«Η καρδιά του 6ου No Finish Line Athens χτυπά φέτος 25 – 29 Μαΐου, σε νέο χώρο διεξαγωγής, την Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ. Οι εγγραφές άνοιξαν στις 14/2 στο nflathens.com για 12.000 άτομα και σηματοδοτούν την αντίστροφη μέτρηση για το ετήσιο ραντεβού μικρών και μεγάλων. 100 ημέρες απομένουν για την έναρξη του NFL της Αθήνας, ενός αγώνα αγάπης και προσφοράς στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Είναι ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια, με στόχο τη στήριξη χιλιάδων παιδιών που είναι σε ανάγκη. Το NFL Athens αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό, πολιτιστικό, ψυχαγωγικό, φιλανθρωπικό φεστιβάλ 5 ημερών, που απευθύνεται σε οικογένειες, σχολεία, συλλόγους, εταιρείες, οργανισμούς και μεμονωμένα άτομα.

Η μοναδικότητά του έγκειται στην ευκολία που έχει κάθε άτομο και κάθε ομάδα να συμμετέχει τρέχοντας ή περπατώντας όσες φορές θέλει στην κυκλική διαδρομή του ενός χιλιομέτρου μέσα στην Αγορά του Καλατράβα. Ανά πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας και της νύχτας στο διάστημα των 100 ωρών που διαρκεί ο αγώνας, χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό.

Σκοπός των συμμετεχόντων η καταγραφή χιλιομέτρων που μετατρέπονται σε χρήματα για την υλοποίηση των προγραμμάτων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η εκκίνηση θα δοθεί την Τετάρτη 25 Μαίου στις 09.30 το πρωί στην Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ. Η λήξη του πενθήμερου αγώνα 100 ωρών θα είναι στο ίδιο σημείο την Κυριακή 29 Μαίου και ώρα 13.30 το μεσημέρι. Πέντε ημέρες με αθλητισμό, μουσική και live events στη σκηνή του NFL Athens.

Το “No Finish Line Athens” έχει συγκεντρώσει και αποδώσει συνολικά 143.470,50 ευρώ σε χρηματικές δωρεές προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Ελάτε λοιπόν μαζί μας να αναδείξουμε και να διαδώσουμε την κουλτούρα στήριξης και προσφοράς.

Πληροφορίες για τις εγγραφές σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.nflathens.com

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι!

Ακολουθήστε το No Finish Line Athens:

Facebook |Instagram |YouTube| Twitter

Επικοινωνείστε με το No Finish Line Athens:
Γενικές Πληροφορίες: [email protected]

#NoFinishLineAthens

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Δρόμος Κάστρου Άργους
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
«Θεοφίλειος» Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Tihiorace Trail Running 2024
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο