Ultra Tihio Race 2022

Δείτε τις πληροφορίες για τους αγώνες

Share
Ultra Tihio Race 2022

Τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Ultra Tihio Race 2022.

Για το 2022 το Tihio Race στο πρόγραμμά του περιλαμβάνει και τους δύο μεγάλους αγώνες 3 Ultra Summits TihioRace 250km & X-Ultra TihioRace 165km. Όπως αναφέρει η διοργάνωση και με γνώμονα ότι είναι οι πιο δύσκολοι στο είδος τους στην Ελλάδα καθώς διέρχονται από τρία μεγάλα βουνά των δυόμισι χιλιάδων μέτρων όπου ο καιρός παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, επιλέχθηκε να διεξαχθούν 1-4 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές άνοιξαν στο www.tihiorace.gr όπου υπάρχουν όλα τα στοιχεία αναλυτικά για τους αγώνες.

Η διοργάνωση μας δίνει τους λόγους γιατί κάποιος να επιλέξει έναν από αυτούς τους αγώνες:

  • Γιατί του δίνεται η ευκαιρία να διασχίσει τα αρχαία καλντερίμια που οδηγούν στους Δελφούς
  • Για να ανέβει στην Γκιώνα 2510μ που είναι το 5ο ψηλότερο βουνό της χώρας μας και κανένας άλλος αγώνας δεν περνάει από αυτό το βουνό
  • Γιατί τα Βαρδούσια 2495μ είναι ένα από τα 3 αλπικά βουνά της Ελλάδας και η ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή του τον Κόρακα είναι μια πρόκληση ζωής (έχει μικρές τεχνικές δυσκολίες στα τελευταία μέτρα και περιλαμβάνεται στην μεγάλη διαδρομή των 250χλμ μόνο)
  • Οι δύο αγώνες κυκλώνουν την λίμνη του Μόρνου και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν από ψηλά αρκετές φορές
  • Η θέα από την Λιάκουρα 2457μ την ψηλότερη κορυφή του Παρνασσού είναι μοναδική. Ένα βουνό που το περιτριγυρίζουν θάλασσες. Νότια ο Κορινθιακός, ανατολικά ο Ευβοϊκός και βόρεια ο Μαλιακός κόλπος.

Oι διαδρομές της διοργάνωσης συμπεριλαμβάνονται πλέον στις λίστες της ITRA. Πατήστε για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Lake Plastiras Trail 2024 by “ΘΕΟΝΗ”
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Syros Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο