Poikilo Rocky Mountain 2022

Δείτε τις πληροφορίες για τον αγώνα

Share
Poikilo Rocky Mountain 2021 εκκίνηση

Την Κυριακή 3 Απριλίου θα διεξαχθεί το Poikilo Rocky Mountain 2022. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον «ΠΔΣ Οδυσσέας Πετρούπολης» και σε παλιότερες διοργανώσεις περιελάμβανε τρεις διαδρομές ορεινού τρεξίματος 22,5χλμ., 8χλμ. και 4χλμ., και δύο μικρές διαδομές Poikilo UpDown 8χλμ. & Poikilo Fun 4χλμ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης για το άνοιγμα των εγγραφών.

9ο Poikilo Rocky Mountain: Ανακοίνωση διοργάνωσης για το άνοιγμα εγγραφών

Η ώρα της κορυφαίας διοργάνωσης ορεινού τρεξίματος έφτασε και οι εγγραφές ανοίγουν. Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης και η Περιφέρεια Αττικής, με την υποστήριξη του Δήμου Πετρούπολης διοργανώνουν την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 το 9ο Poikilo Rocky Mountain, τον αγαπημένο ορεινό αγώνα της Αττικής, και σταθερό σταθμό στο καλεντάρι κορυφαίων δρομέων.

Επιλέγεις μέσα από τρεις διαδρομές

Το 9ο Poikilo Rocky Mountain είναι ένας γνήσιος αγώνας ορεινού τρεξίματος με τρεις διαδρομές, 22,5km, 8km και 4km.Ο κύριος αγώνας Rocky Mountain, 22.5km με περίπου 1110 μέτρα θετική υψομετρική απευθύνεται σε δρομείς εξοικειωμένους με το βουνό και με τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ενώ ταυτόχρονα είναι σχεδιασμένος ώστε ακόμα και οι κορυφαίοι αθλητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να αγγίξουν τα όρια τους.

Παράλληλα, διεξάγεται και ο αγώνας UpDown 8km με 392 μέτρα θετική υψομετρική σε μία πιο ήπιας δυσκολίας διαδρομή κατάλληλη για όσους έχουν μικρή εμπειρία στους γώνες ορεινού τρεξίματος.

Οι δρομείς που θέλουν να αποκτήσουν την πρώτη τους επαφή με το βουνό και να απολαύσουν την αίσθηση ελευθερίας που σου δίνει το ορεινό τρέξιμο θα επιλέξουν τον FunRace 4km.

Το Poikilo Rocky Mountain αποτελεί γιορτή για τον αθλητισμό, την υγεία και το περιβάλλον. Οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες για να κερδίσουν την καρδιές και των πιο απαιτητικών δρομέων που θα τρέξουν στα μοναδικά  μονοπάτια του  Ποικίλου Όρους με θέα όλη την Αττική.

Διοργάνωση

Για δεύτερη χρονιά ο «Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» έχει ισχυρό συμπαραστάτη την Περιφέρεια Αττικής. Η πλούσια εμπειρία και τεχνική κατάρτιση του Συλλόγου στο σχεδιασμό αθλητικών events και η υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής δίνουν ξεχωριστή δυναμική στη διοργάνωση και συμβάλλουν στην αναβάθμιση και ανάπτυξη του αθλητισμού.

Η εγγραφή στις διαδρομές  UpDown 8km και  FunRace 4km είναι ΔΩΡΕΑΝ και το όριο συμμετοχών είναι 200 δρομείς ανά διαδρομή.

Οι  εγγραφές γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.pdsodysseas.gr όπου βρίσκεται και η προκήρυξη και οι πληροφορίες του αγώνα, από την Κυριακή 6 Μαρτίου  έως και την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δυτ. Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος δήλωσε για τη διοργάνωση, «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το θεσμό του «Poikilo Rocky Mountain» στη Δυτική Αθήνα, καθώς για ακόμα μία χρονιά με τη συνδιοργάνωση και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής θα διεξαχθούν αθλητικές δράσεις του Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου «Οδυσσέας», αναδεικνύοντας τις ομορφιές του Ποικίλου Όρους. Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό, την ευζωία και το φυσικό περιβάλλον, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής όλων μας.»

O πρόεδρος του «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ» και race director του αγώνα Δημήτρης Ζωναράς δήλωσε, « Για 9η χρονιά είμαστε εδώ, στο Ποικίλο Όρος και περιμένουμε του φίλους μας δρομείς για ένα συναρπαστικό αγώνα στο ορεινό διαμάντι της Αττικής. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Αττικής για την εμπιστοσύνη στο όραμα μας για την ανάπτυξη του αθλητισμού και  το Δήμο Πετρούπολης για την υποστήριξη. Τρέχουμε στο 9o Poikilo Rocky Mountain, τρέχουμε για τη ζωή. Σας περιμένουμε».

Web: www.pdsodysseas.gr
Fb: Poikilo Rocky Mountain
Instagram: p.d.s_odysseas

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Skiathos Trail Run 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
3ος Μυρμιδόνων Άθλος - Mountain Trail Farsala 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο