6ος Δρόμος Αξιών – 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους – Νέα ημερομηνία

Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα

Share
6ος Δρόμος Αξιών - νέα ημερομηνία

Την Κυριακή 10 Απριλίου (νέα ημερομηνία) θα διεξαχθεί τελικά ο 6ος Δρόμος Αξιών. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος για την Ημέρα Σκέψεως τις Πανανθρώπινες Αξίες και τους Απανταχού Προσκόπους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 17χλμ. με εκκίνηση στις 10:00 από τους Στρατώνες Καποδίστρια Άργους.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/dromosaksion/

Δηλώστε συμμετοχή

Ακολουθεί η ενημέρωση της διοργάνωσης για την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας.

«Για την πλήρη εναρμόνιση με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο η τέλεση του 6ου Δρόμου Αξιών είναι αναγκασμένη να μετατεθεί για την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στις 10.00 π.μ Πάντα με σημείο εκκίνησης τους Στρατώνες του Καποδίστρια.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε για ακόμα μια χρονιά για όλους εσάς μια άρτια διοργάνωση χωρίς να κινδυνέψει κανένας εμπλεκόμενος (αθλητές, εθελοντές, κ.α.), χωρίς να υπάρξει επιβάρυνση της δημόσιας υγείας.

Ζητούμε συγνώμη για αυτή την αναγκαστική τροποποίηση της ημερομηνίας. Όσοι εκ των αγαπητών αθλητών έχουν θα μπορέσουν να συμμετέχουν και στην νέα ημερομηνία (δηλ. την Κυριακή 10 Απριλίου 2022) δεν χρειάζεται να δηλώσουν εκ νέου την ηλεκτρονική τους συμμετοχή, σε αντίθετη περίπτωση οι αθλητές που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στην νέα ημερομηνία και έχουν δηλώσει συμμετοχή παρακαλούνται να στείλουν στο email [email protected] -δεν θα παραβρεθώ-.

Και φέτος το όριο των αθλητών θα είναι 250 άτομα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε και στη νέα ημερομηνία όπως αυτή προέκυψε»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρόνιον Πέρασμα 2022
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
1ος Αγώνας Δρόμου ΒΑΡΕΑ – AQUA MARE
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Ληλάντιος Ημιμαραθώνιος 2022
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο