5ο Andros Trail Race – Ματαίωση

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
Andros trail race λογότυπο

Προσοχή: Ο αγώνας έχει ακυρωθεί.

Το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην Άνδρο το 5o Andros Trail Race. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 24χλμ., 10χλμ., 5χλμ., και 1χλμ. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Η άρση των περιοριστικών μέτρων είναι πλέον πραγματικότητα. Επιστρέφουμε σιγά σιγά σε μια σχετική κανονικότητα και η δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων τρεξίματος έχει ήδη πάρει το πράσινο φως.
Έτσι λοιπόν ύστερα από μία χρονιά απουσίας αλλά και μία ιδιαίτερα επώδυνη χρονιά σε όλα τα επίπεδα , που δοκιμαστήκαμε και συνεχίζουμε να δοκιμαζόμαστε, το Andros Trail Race βάζει και πάλι φτερά στα πόδια και ετοιμάζεται για τα τέλη του Σεπτέμβρη. 

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς και συνεπούς υλοποίησης το Andros Trail Race έχει κερδίσει την αναγνώριση και το σεβασμό αθλητών από όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και πλέον έχει γίνει θεσμός με πιστούς συμμετέχοντες που μαζί με τους εκατοντάδες εθελοντές  επιλέγουν να ζήσουν και να ξαναζήσουν την μοναδική εμπειρία που προσφέρει.

Επιστρέφουμε στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου για την 5η διοργάνωση του ATR, διασφαλίζοντας την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αλλά κυρίως ασφαλείς συνθήκες για αθλητές, εθελοντές, επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής με προτεραιότητά μας την διασφάλιση της υγείας τους.

Επιστρέφουμε στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου για την 5η διοργάνωση του ATR, διασφαλίζοντας την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αλλά κυρίως ασφαλείς συνθήκες για αθλητές, εθελοντές, επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής με προτεραιότητά μας την διασφάλιση της υγείας τους.Το Andros Trail Race απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους αθλητές όλων των επιδόσεων, οι οποίοι καλούνται να επιλέξουν και φέτος τη διαδρομή που τους ταιριάζει.

Οι διαδρομές

Τέσσερις διαδρομές σπάνιας ομορφιάς, μέσα στην ιδιαίτερη φύση του νησιού που συνδυάζει την Κυκλαδίτικη αύρα και την άγρια ομορφιά της ορεινής Ελλάδας, περιμένουν και φέτος να φιλοξενήσουν τους συμμετέχοντες. 
Ο κάθε αθλητής, μπορεί να βρει τον αγώνα που του ταιριάζει. 

Οι κύριες διαδρομές των 24 και 10 χλμ απευθύνονται σε έμπειρους αθλητές ή αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν νέες προκλήσεις, ενώ τα παράλληλα αγωνίσματα των 5χλμ Run & Hike – City Trail, και οι παιδικοί αγώνες 1 & 2 χλμ, απευθύνονται σε όλους, ιδανικές για τη γνωριμία με το ορεινό τρέξιμο. Νέα είσοδο φέτος θα κάνει ο παιδικός αγώνας 2 χλμ για μεγαλύτερα παιδιά, για να ικανοποιήσει όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αλλά και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους μικρούς αθλητές. 

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.androstrailrace.gr».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Pathfinder Mykonos Lighthouse Challenge Fast Running
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
6ος Αγώνας Δρόμου Acheloos Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο