ΠΑΡΧΑΡΙΑ αποτρέχω ολόμονον

Διάσχιση ενός νέου μονοπατιού 7χλμ., απαράμιλλης ομορφιάς και μικρής τεχνικής δυσκολίας

Share

Ο σύλλογος Rodopi Runners μας ενημερώνει για τον νέο τους αγώνα: ΠΑΡΧΑΡΙΑ αποτρέχω ολόμονον που θα διαρκέσει ως τις 31 Ιανουαρίου.

«Ο σύλλογος Rodopi Runners, με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης ως προς την κρίσιμη υγειονομικά περίοδο που διανύουμε, ακύρωσε όλους τους αγώνες για το 2020.Παρόλα αυτά δεν μείναμε άπραγοι. Ασχοληθήκαμε με την συντήρηση, σήμανση και καθαριότητα των μονοπατιών της Νυμφαίας και σχεδιάσαμε καινούργιες διαδρομές. Στην εκπνοή λοιπόν μιας δύσκολης χρονιάς και με την ευχή το 2021 να μας επιτρέψει να ξαναγυρίσουμε στους αγώνες , σας προσκαλούμε σε μια ατομική πρόκληση:Στην διάσχιση ενός νέου μονοπατιού, απαράμιλλης ομορφιάς και μικρής τεχνικής δυσκολίας. «Αποτρέχω Ολόμονον» Παρχάρια 2020-2021

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε (όσοι δεν έχετε) την εφαρμογή strava και στην συνέχεια να μελετήσετε – ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο που δείχνει την διαδρομή:

https://www.strava.com/activities/4500206239…

Έχουμε δημιουργήσει segments όλη την απόσταση με αφετηρία και τερματισμό συνολικής απόστασης περίπου 7 χιλιομέτρων. Σήμανση υπάρχει σε όλο το μήκος της διαδρομής ανά πολύ τακτά διαστήματα.
Μόλις φτάσετε στον τερματισμό τότε εμείς μέσω της εφαρμογής θα δούμε τον χρόνο σας και θα τον περάσουμε στην λίστα με τα αποτελέσματα.

ΥΓ: θα θέλαμε παρόλα αυτά να μας στέλνετε τον χρόνο σας και στο mail του συλλόγου μας: [email protected] θέλοντας να μηδενίσουμε την πιθανότητα λάθους.

Ερώτηση: νικητής θα υπάρχει;
Απάντηση: φυσικά, θα υπάρχουν δύο νικητές, ένας άντρας και μία γυναίκα που θα βγούνε με κλήρωση μετά το τέλος του πρωτότυπου αυτού event κερδίζοντας από ένα τεχνικό μπλουζάκι (επώνυμο)

Η όλη εκδήλωση είναι δωρεάν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, εσείς βέβαια μπορείτε να κάνετε την διαδρομή πολλές φορές και να έχετε αντίστοιχα πολλές πιθανότητες να κερδίσετε το τεχνικό μπλουζάκι!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Anthofito Run 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Αναβολή του Golden Jackal 2024
Κανονικά θα διεξαχθεί ο Nemea City Night Run
Καλές παρουσίες οι μικροί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Δείτε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και αθλητριών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο