Virtual Agrinio Santa Run

Από τις 21 Δεκεμβρίου ως τη 1 Ιανουαρίου

Share

Έχοντας σαν μήνυμα το «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ» θα πραγματοποιηθεί το 2nd Santa Run, φέτος σε virtual μορφή. Ο αγώνας θα διαρκέσει από τις 21 Δεκεμβρίου ως τη 1 Ιανουαρίου. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019
Όλοι οι δρόμοι του Αγρινίου κοκκίνησαν από χιλιάδες Άγιους Βασίληδες, από εσάς! Με ηθικό ακμαίο και διάθεση για προσφορά τρέξατε, διασκεδάσατε βοηθώντας έτσι τα παιδιά με αναπηρία που τόσο έχουν ανάγκη από ανθρώπους σαν και εσάς!!!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2020 
Όλοι οι δρόμοι του Αγρινίου είναι πάλι φωτισμένοι, αλλά οι πόρτες κλειδωμένες, το ηθικό πεσμένο μπροστά στη πανδημία που μας στερεί τη διάθεση για πνεύμα εορταστικό και κάθε πράξη αλληλεγγύης!!!

Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;;;
Σας καλούμε να τρέξουμε και πάλι, Άγιοι Βασίληδες κόντρα στις συνθήκες των ημερών!!!
Γιατί το πνεύμα των εορτών, το αίσθημα αλληλεγγύης και η διάθεση για ΖΩΗ και όχι ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ είναι μέσα μας!!!

2ο SANTA RUN τηρώντας όλους τους κανόνες που επιβάλλει η συνθήκη του COVID αλλά πηγαίνοντας κόντρα στη συνθήκη εγκλεισμού και απομόνωσης!!!
Τρεχουμε για τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Αγρινίου, ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 2nd SANTA RUN είναι ξανά εδώ!!!

Ο αγώνας θα είναι virtual,ο καθένας θα μπορεί να τρέξει όποια διαδρομή επιλέξει από αυτές που θα του προτείνουμε, με όποια παρέα θέλει μέσα στο δεκαήμερο από 21/12 έως και την πρωτοχρονιά 1/1/2021.

Θα μας στείλετε φωτογραφίες σας από τη διαδρομή, φορώντας το μπλουζάκι που θα σας διαθέσουμε και εμείς θα την ανεβάσουμε στη σελίδα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλεφωνα 6948 687220, 6942 890255.

Για να κάνετε την εγγραφή σας και να δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://agriniosantarun.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο