Deloitte D.igital Run

Τρέξε ή περπάτησε από 1 έως 14 Ιουνίου και κάνε τη συμμετοχή σου να μετρήσει για έναν πολύ καλό σκοπό!

Share

Μέσα από τις δράσεις της, η Deloitte έχει ως απώτερο σκοπό να δημιουργεί ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Έτσι, σε συνεργασία με το Deloitte Foundation, διοργανώνει από την 1η έως και τις 14 Ιουνίου τον αγώνα Deloitte D.igital Run με σκοπό να υποστηρίξει μία περιβαλλοντική πρωτοβουλία με σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία.  

Καθώς δεν έχει επιτραπεί ακόμα η διοργάνωση μαζικών αγώνων δρόμου, η Deloitte θέλοντας να προάγει την ενασχόληση με την άσκηση, αλλά και την κοινωνική προσφορά, προσκαλεί εργαζόμενους, πελάτες και φίλους που αγαπούν την άθληση, να τρέξουν ή να περπατήσουμε μία από τις αποστάσεις 3, 5 ή 10 χλμ. (ή και τις τρεις). Κάθε χιλιόμετρο που θα διανύσει ο κάθε συμμετέχοντας, θα μετατραπεί σε 1€, και το τελικό ποσό της δωρεάς θα προσφερθεί στο Deloitte Foundation για την υποστήριξη συγκεκριμένου προγράμματος με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος (θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση).

Τη διοργάνωση του D.igital Run της Deloitte έχει αναλάβει η εταιρεία All About Running.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και για να κάνεις την εγγραφή σου, θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Κατεβάζεις δωρεάν την εφαρμογή sporthive διαθέσιμη για iOS και Android.

Βήμα 2: Επιλέγεις Deloitte D.igital Run από το μενού των επόμενων αγώνων.

Βήμα 3: Κάνεις την εγγραφή σου, η οποία είναι δωρεάν, πατώντας στο κουμπί «Δήλωσε συμμετοχή  / Sign Up!». Εντός λίγων ωρών θα λάβεις το επιβεβαιωτικό email με τον αριθμό της συμμετοχής σου.

Βήμα 4: Επίλεξε την ημέρα και την ώρα θα που επιθυμείς για να καλύψεις την απόσταση που έχεις δηλώσει (3, 5, ή 10χλμ. ή και τα τρία). Μπορείς να επαναλάβεις αυτό το βήμα όσες φορές θέλεις. Όσο για τη διαδρομή, μπορείς να επιλέξεις κάποια από τις αγαπημένες σου.

Βήματα 5: Αφού τρέξεις, βγάζεις μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή σου (φωτογραφία από το smart watch, την εφαρμογή του κινητού) και την ανεβάζεις μαζί με τον αριθμό συμμετοχής που έχεις λάβει και την επίδοσή σου πατώντας στο κουμπί «Ανέβασε το χρόνο σου / Submit Results». Επισημαίνουμε ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να μετρήσει άμεσα την απόδοσή σου, γι’ αυτό θα πρέπει να ανεβάσεις το αποτέλεσμα για να μετρήσουν τα χιλιόμετρα.

Μπορείς να τρέξεις ανεξάρτητα, ή με τους φίλους και την οικογένειά σου, αρκεί όλοι οι δρομείς που είναι μαζί σου να έχουν κάνει την εγγραφή τους μέσω της εφαρμογής. Έτσι και παρέα θα έχεις αλλά και όσο περισσότεροι συμμετέχουν, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ποσό που θα προσφερθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την επίσημη ιστοσελίδα πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Bρετανός έτρεξε στον Μαραθώνιου του Λονδίνου δοκιμάζοντας 25 ποτήρια κρασί!
Ακούγεται ωραίο, αλλά μην το δοκιμάσετε…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο