7ος Νικηφόρειος Δρόμος

Αγώνες στο Ρέθυμνο

Share

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, των Πολιτιστικών Συλλόγων της Δημοτικής Ενότητας Νικηφόρου Φωκά και του ΕΟΣ Ρεθύμνου προκηρύσσουν τον «7ο Νικηφόρειο Δρόμο».

Σκοποί της διοργάνωσης, είναι η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού μέσω των αθλητικών δράσεων που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Απριλίου 2020, καθώς και  η παρακίνηση όλων των πολιτών για άθληση, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία και φυσική κατάσταση, καθώς και η ανάδειξη της πλούσιας ενδοχώρας, της ιστορικότητας και της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει:

1) Αγώνα Δρόμου 22.400μ (1.000μ χωματόδρομος)

2) Αγώνα Δρόμου και Δυναμικό Βάδισμα 5.300μ

3) Αγώνα Διάθλου με ζευγάρι 22.400 μ

4) Παιδικό Αγώνα 1.200μ

5) Παιδικό Αγώνα 2.000μ

6) Ποδηλατοβόλτα 22.400μ

7) Φυσιολατρική Περιπατητική Διαδρομή

8) Σκυταλοδρομία 2Χ11.200μ            

Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές παρέχονται αναμνηστικό μετάλλιο, μπλουζάκι σακίδιο με αναμνηστικά δώρα, αριθμός συμμετοχής με ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης και παραδοσιακό γεύμα μετά τον τερματισμό από τον πολιτιστικό Σύλλογο Καλονυκτίου . Για τους νικητές των αγωνιστικών διαδρομών θα γίνουν απονομές κυπέλλων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν μέχρι την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες–εγγραφές στο site του Δήμου Ρεθύμνου www.rethymno.gr, και στο Facebook: Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου.

Kατεβάστε παρακάτω την πλήρη προκήρυξη της διοργάνωσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Katerini Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Belles Historic Trail 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο