6ος Δρόμος Μικρασιατικής Καταστροφής Νέας Κίου – Ακύρωση

Αγώνες 11 και 5χλμ. στη Νέα Κίο Αργολίδας

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει ακυρωθεί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:
«Αγαπητοί φίλοι δρομείς!
Για λόγους ανωτέρας  βίας, ο 6ος Αγώνας Μνήμης Μικρασιατικής καταστροφής που ήταν προγραμματισμένος να γίνει αυτό το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!
Οι άνθρωποι της διοργάνωσης θα επικοινωνήσουν μαζί σας, προκειμένου να σας επιστρέψουν το αντίτιμο συμμετοχής που έχετε καταβάλει μέχρι στιγμής!
Σας ζητάμε συγγνώμη για αυτην την εξέλιξη, εμείς από την μεριά μας, κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατο προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.
Η Οργανωτική Επιτροπή».

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθούν από τους Μαραθωνοδρόμους-Δρομείς Αργολίδας, τον Δήμο Άργους Μυκηνών και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας αγώνες 11 και 5χλμ. στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«6ος Αγώνας δρόμου μνήμης για την μικρασιατική καταστροφή 2020
«Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο»

Τοποθεσία: Νέα Κίος, Αργολίδας
Ημερομηνία: Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα εκκίνησης: 17:00 για τα 5.000μ, 18:00 μ.μ. για τους δρομείς 10.500μ,

Απόσταση: 10.500μέτρα για, 5.000μ για ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΓΩΝΕΣ!

Χώρος εκκίνησης – τερματισμού:
Η Κεντρική Πλατεία της Νέας Κίου Διοργανωτές: Δ.Κ. Νέας Κίου,

Με την αρωγή και συμπαράσταση των: Δήμος Άργους-Μυκηνών ,  Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας (μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ) και τοπικοί φορείς!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΓΓΑ, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕ 90 ΑΤΟΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΟΥΤΕ Η ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ!

Περιγραφή διαδρομής: Όλη σχεδόν η διαδρομή ακολουθεί παράλληλα με τον παρόχθιο χωματόδρομο του Ερασίνου ποταμού.Τα 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σε τμήμα της μεγάλης διαδρομής.

Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στα 5χλμ., στα 7,5χλμ. και στον τερματισμό.

Χρονικό Όριο Αγώνα: Για τον αγώνα των 5 χλμ. ορίζονται τα 50 λεπτά!

Για τον αγώνα των 10,5 χλμ. ορίζεται η 1 ώρα και 45 λεπτά!

Κατηγορίες:
Δεν υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες

Έπαθλα: Οι 3 πρώτοι και οι 3 πρώτες του κάθε αγώνα, θα πάρουν κύπελλο και ειδικό μετάλλιο! Επίσης θα βραβευτούν ο 1ος και η 1η δημότης – κάτοικος Νέας Κίου σε κάθε αγώνα ξεχωριστά!  Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βαρύτιμο ανάγλυφο μετάλλιο!

Κατάθεση δηλώσεων – προθεσμία: ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ!

Ηλεκτονικές εγγραφές: Για να γραφτείτε ηλεκτρονικά παρακαλούμε πατήστε εδώ

Κόστος συμμετοχής: Ορίζονται τα 5,00 ευρώ για τον αγώνα των 5 χλμ. και τα 7,00 ευρώ για τον αγώνα των 10,5χλμ. Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή συμμετοχής μέσω της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον αριθμό λογαριασμού: 31493709005 (ΙΒΑΝ: GR8101103140000031493709005) – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ το αργότερο δύο (2) ημέρες μετά την υποβολή της ατομικής σας συμμετοχής! Θα τηρηθεί αυστηρά χρονική προτεραιότητα λόγω του μικρού επιτρεπόμενου αριθμού συμμετεχόντων!

Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα θα βγουν με βάση ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ, οπότε ενδέχεται δρομείς που έχουν έρθει μπροστά από άλλους, τελικά να είναι πιο πίσω τους, μιας και τα αποτελέσματα θα βγούν με βάση τον καθαρό χρόνο του καθενός!

Παραλαβή Αριθμών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

Ειδικό πρωτόκολλο διοργάνωσης:                        

Στον αγώνα κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη. Για αυτό πριν την εκκίνηση ο κάθε δρομέας θα συμπληρώσει το ειδικό έντυπο δελτίου καταγραφής αθλουμένου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα. Η εκκίνηση θα γίνει τμηματικά ανά 3 άτομα, και οι δρομείς θα έχουν απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρα μεταξύ τους!

Η Οργανωτική Επιτροπή

Ν. Σαρηγιαννης: 6944523529

Π. Τσιμπρής: 6977972619

Δ. Βύρλας: 6974481474 Γ. Πανοβράκος: 6972995712».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3o Zante Run 2024
Αναλυτικές πληροφορίες
Πεντελικόν Μάραθων 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
TihioRace Ultra Edition 2024
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο