1ο Methana Volcano Challenge

Αγώνες στα Μέθανα

Share

Aκολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης με χρήσιμες πληροφορίες για το 1ο Methana Volcano Challenge.

«Οι εγγραφές άνοιξαν για το 1ο Methana Volcano Challenge
Σε περιμένουμε “να τρέξεις και εσύ στην σκιά του Ηφαιστείου”

Έλα να τρέξεις σε μοναδικά μονοπάτια και να γνωρίσεις την φιλοξενία των ανθρώπων σε ένα ξεχωριστό μέρος, τα Μέθανα. Οι διαδρομές του Methana Volcano Challenge ιδιαίτερες με πέρασμα μέσα από αρχαία πλιθόχτιστα μονοπάτια, χωμάτινα μονοπάτια με γεμάτα πυκνή βλάστηση τοπία, γραφικά χωριά,  παραδοσιακά εξωκλήσια. Όλα αυτά περιτριγυρισμένα από ένα ηφαιστιογενές σκηνικό που η λάβα έχει δημιουργήσει ανά τους αιώνες.  

Στις 9 και 10 Μαΐου τρέχουμε στα Μέθανα σε ένα ξεχωριστό διήμερο δίπλα στην θάλασσα κάτω από την σκιά του Ηφαιστείου. Αγώνες για όλη την οικογένεια fun run 5.3 χλμ και kids run 1.5 χλμ έρχονται να συνδεθούν με τους ορεινούς αγώνες των 12.5 και 24 χλμ σε μοναδικά μονοπάτια, και όλη η οικογένεια να νιώσει τους ρυθμούς ενός, γεμάτου ενδορφίνη, Σαββατοκύριακου. Και όλα αυτά συνδυασμένα με παράλληλες δράσεις για όλη την οικογένεια!!! 

Οι Εγγραφές άνοιξαν 1/2/2020

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Trail & City Run Kilkis
15-5-2016: Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς με την στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συνδιοργανώνουν αγώνες trail και city trail στο Κιλκίς.
Ladies Run 2022
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Poikilo Rocky Mountain 2020 - Ακύρωση
Εκκίνηση αισιοδοξίας στις 6 Σεπτεμβρίου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο