La Grande Course 2020

Share

Οι ετήσιοι αγώνες που διοργανώνει η Ελληνογαλλική Σχολή “Ευγένιος Ντελακρουά” φέτος θα περιλαμβάνουν τα αγωνίσματα: 9.000 μέτρων αγώνας βουνού με μικρό τμήμα μονοπατιού 400μ και το υπόλοιπο σε άσφαλτο και χωματόδρομο 4.800 μέτρων αγώνας ανωμάλου δρόμου σε άσφαλτο και χωματόδρομο και 800μ για παιδιά γυμνασίου Θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 09:00π.μ. στην περιοχή του Άγιου Ιωάννη “Κυνηγού” στην Αγία Παρασκευή, Αττικής.

Οι αγώνες των 9.000μ. και 4.800μ αφορούν ενήλικες και μαθητές Λυκείου, οι οποίοι όμως για να τρέξουν χρειάζονται τη γραπτή συγκατάθεση του κηδεμόνα τους. Παράλληλα, θα διεξαχθεί αγώνας 800μ. για παιδιά Γυμνασίου με ώρα έναρξης 9.05 π.μ. ο οποίος θα είναι δωρεάν.

Η εγγραφή για όλους τους ενήλικες (ενδιαφερόμενοι αθλητές και γονείς μαθητών) αλλά και τα παιδιά λυκείου εκτός Ελληνογαλλικής θα γίνεται μέσω της φόρμας που διατίθεται στα σχετικά δρομικά sites στο ίντερνετ ή κλικάροντας στο link

Κόστος συμμετοχής

Η συμμετοχή στους αγώνες 9χλμ και 4,8χλμ κοστίζει 5€, η συμμετοχή στον αγώνα 800 μέτρων κοστίζει 2€, ενώ υπάρχει και περιορισμένος αριθμός αναμνηστικών τεχνικών t-shirts με επιπλέον κόστος 5€.Το κόστος καταβάλλεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την εγγραφή στον λογαριασμό:

  • Τραπεζα Alpha bank
  • IBAN GR8701401380138002002014274
  • Bic CRBAGRAA

Δεν θα γίνει δεκτή καμία πληρωμή μετά την 5η Μαρτίου. Στο καταθετήριο πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα. Τα έξοδα της συναλλαγής βαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Παράδοση υλικού αγώνα (bib number, chip)

Η παραλαβή του υλικού του αγώνα θα γίνει από τη γραμματεία του αγώνα την Παρασκευή πριν τον αγώνα  και την Κυριακή  τις ώρες που ορίζει το πρόγραμμα.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από την γραμματεία του αγώνα πακέτο χρονομέτρησης που θα περιλαμβάνει τον απαραίτητο εξοπλισμό του αγώνα (τσιπ χρονομέτρησης, αριθμό συμμετοχής, παραμάνες)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην τελική ευθεία πριν τον αγώνα!
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον 1ο Skyrace αγώνα στην Ελλάδα. 230 αθλητές και αθλήτριες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να αγωνιστούν απέναντι στις δυσκολίες της διαδρομής, μα κυρίως με τον ίδιο τους τον εαυτό! Το Οροπέδιο, η Φαρμακίλα με την Κορυφή, η χαράδρα της Φλαμπουρίτσας και η ανάβαση της επιστροφής θα είναι το επίκεντρο των συζητήσεων και φέτος στον τερματισμό, στην πλατεία της Γκούρας!
12ος Γύρος Πόλης Ρεθύμνου
Αγώνες δρόμου στο Ρέθυμνο
AlpamayoPRO Trail Race 2015
4-10-2015: To κατάστημα AlpamayoPRO διοργανώνει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου τον ορεινό αγώνα AlpamayoPRO Trail Race στην Πάρνηθα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο