4ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης» – Ακύρωση

Ημιμαραθώνιος στην Τρίπολη

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει ακυρωθεί για το 2020 και μεταφέρεται τον Μάιο του 2021.

Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ.

Οι επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου και οι συνδιοργανωτές δρομικοί και ορειβατικοί σύλλογοι της Τρίπολης ανακοινώνουν ότι ο 4ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης Γρηγόρης Λαμπράκης – Ημιμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μάη 2020 στη γνωστή διαδρομή Τρίπολη – Κερασίτσα- Στάδιο – Αγ. Σώστης – Τρίπολη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαϊου 2020 στην Τρίπολη. Η εκκίνηση θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα από το πάρκο των αλύγιστων (πλησίον φυλακών Τρίπολης) στον Άγιο Αθανάσιο. Μια ώρα πριν οι Αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης για να παραλάβουν τον αριθμό τους. Για το σκοπό αυτό θα ξεκινήσουν λεωφορεία από την πλατεία Αγ Βασιλείου στις 5.00 το απόγευμα. Μετά την εκκίνηση οι αθλητές θα κατευθυνθούν στους δρόμους: Ερυθρού Σταυρού, πλ. Ανεξαρτησίας, Εθνομαρτύρων, πλ. Αγ. Βασιλείου, Γεωργίου Ά, πλ. Κολοκοτρώνη, Γρηγόρη Λαμπράκη, Παλιά Εθνική οδό Τρίπολης—Σπάρτης όπου στο χωριό Κερασίτσα στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη θα γίνει αλλαγή κατεύθυνσης προς το χωριό Στάδιο και από κει μέσω του δρόμου Τρίπολης -΄Αστρους από το χωριό Αγ. Σώστης  θα κινηθούν προς Τρίπολη. Στην επιστροφή μέσα στην Τρίπολη θα κατευθυνθούν προς τις οδούς: Γρηγορίου Λαμπράκη, πλ. Κολοκοτρώνη, Γεωργίου Ά, πλ. Αγ. Βασιλείου, Τάσου Σεχιώτη, πλ. Πετρινού (τερματισμός).

Σταθμοί ανεφοδιασμού με νερά και ισοτονικό θα υπάρχουν ανά 4  χιλιόμετρα. Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά, χυμοί, σάντουιτς και γλυκά για τους συμμετέχοντες.  Όλοι όσοι τερματίσουν, θα παραλάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής. Θα βραβευτούν οι 6 πρώτοι άνδρες και γυναίκες της γενικής σειράς.

Δηλώσεις  συμμετοχής ΕΔΩ    έως Κυριακή 10  Μάη 2019. Φέτος για τους μικρούς φίλους της Ειρήνης (ενδεικτικά έως 12 χρόνων) αλλά και μεγαλύτερους έχει προγραμματιστεί και θα γίνει μη ανταγωνιστικός αγώνας δρόμου με την ονομασία «το χιλιόμετρο της Ειρήνης» με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Πετρινού.

Περιμένουμε λοιπόν τους μικρούς φίλους μας να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]. Καλούμε μικρούς και μεγάλους να τρέξουν ή να βαδίσουν στα βήματα του αγωνιστή και μάρτυρα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:  Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:  Τρίπολη – Κερασίστα – Στάδιο – Αγ. Σώστης – Τρίπολη. Συμμετοχή: ΔΩΡΕΑΝ Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο  6973210954 (υπόψη Γιαννόπουλου Ανδρέα).

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΤΩΝ 21 ΧΛΜ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 18Ο  ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.

Κατεβάστε την προκήρυξη παρακάτω:

Δείτε το βίντεο με τη διαδρομή του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Voio Race Series 2024 - Bourinos
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο