SNF RUN: 2020 First Run

Share

Για τέταρτη συνεχή Παραμονή Πρωτοχρονιάς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σας καλεί να φορέσετε τα καλά σας… αθλητικά παπούτσια και να τρέξετε στον SNF RUN: 2020 FIRST RUN, ανεβάζοντας τον ρυθμό για το νέο έτος!

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους, καθώς η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση μόλις 4χλμ. γύρω από το στολισμένο ΚΠΙΣΝ. Και βεβαίως μετά σας περιμένει το μεγάλο πάρτι στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ. Επιπλέον, και φέτος, με τη συμμετοχή σας στον SNF RUN μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο μη κερδοσκοπικών οργανισμών προσφέροντας ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο δώρο. Συγκεκριμένα, στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν: Τα Παιδιά της Άνοιξης, Οι Άγγελοι της Χαράς και η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» -όλες τους μικρές μεν οργανώσεις, με μεγάλο ωστόσο έργο στην προστασία ευάλωτων παιδιών. Με την επιπλέον συνεισφορά του ΙΣΝ, το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το συμβολικό κόστος συμμετοχής θα τριπλασιαστεί, μεγαλώνοντας το δώρο που οι ίδιοι οι δρομείς έχουν προσφέρει.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 00:04, την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου και το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων!

Τον αγώνα θα παρουσιάσει η Διευθύνουσα Σύμβουλος του iMEdD, Εκτελεστική Διευθύντρια των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ και Δημοσιογράφος, Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

Ο SNF RUN: 2020 FIRST RUN πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), η οποία καλύπτει όλα τα έξοδα παραγωγής του αγώνα. Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος» και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας (Sports Excellence) της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ελάχιστο προτεινόμενο ποσό συνεισφοράς: €5
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 2020

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο SNF.org

Για να κάνετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Faethon Olympus Marathon «Απόστολος Τσουρέκας»
7/8-7-2018: Ορεινοί αγώνες στον Όλυμπο
Ενα συναρπαστικό ταξίδι αρχίζει!
Μια νέα σειρά αγώνων το Mountain Bike & Run Cup, που ξεχωρίζουν για την άρτια οργάνωση τους, προσφέροντας τη δυνατότητα στους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος και της ποδηλασίας να αγωνισθούν σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας ξεκινά η εταιρεία Outsports
2ο Attika RUN & FUN Grand Prix - Bάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
10-5-2015: Bάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης – H FEEL GOOD Sports Club με την υποστήριξη της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών Cyta και της ΕΥΔΑΠ ανακοινώνουν το “2ο Attika RUN & FUN Grand Prix”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο