Παράταση εγγραφών στο Run Together Athens 2019

Δείτε το βίντεο της διοργάνωσης

Share

Παράταση εγγραφών στο Run Together Athens 2019. Ακολουθεί η ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Καθώς η ανταπόκριση για το 6ου Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY τις τελευταίες μέρες είναι μεγάλη οι online εγγραφές πήραν παράταση και θα είναι ανοικτές μέχρι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 15:00.

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέσω του https://register.runtogether.gr και ελάτε να τρέξουμε παρέα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 3 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ, των 6χλμ και των 9χλμ.

Η γραμματεία των αγώνων για την παραλαβή του αθλητικού υλικού και τις τελευταίες εγγραφές θα λειτουργήσει στο κατάστημα Saucony Store, (Λεωφ. Κηφισίας 300, Νέο Ψυχικό 15451, Tηλ 210-6740277) τις ημέρες: 

  • Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 12:00 έως 20:00 και
  • Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 10:30 έως 17:00

Δείτε όμορφες εικόνες, φανταστικούς τερματισμούς, χαμόγελα και συγκινητικές στιγμές από τις προηγούμενες διοργανώσεις στο ΟΑΚΑ και ελάτε να τρέξουμε ΜΑΖΙ.

Δείτε το video:

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1525:%!] 

Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα προσφέρουν στη δράση της “Μέριμνας”, αφού το RUN TOGETHER φέτος θα στηρίξει τις ανάγκες και το έργο του οργανισμού.

Χορηγοί της διοργάνωσης η EUROBANK, τα ΙΚΕΑ, η Counterpain και η Arla Protein, Υποστηρικτές το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College, η AVANCE Car Rental, η Lifeguard Hellas, η Micro Scooters και το Studio ONE.

Για περισσότερες πληροφορίες:
site: http://www.runtogether.gr
facebook: www.facebook.com/RunTogetherGR/
instagram: http://www.instagram.com/runtogethergr/»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ioannina Lake Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
13ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
11ο Poikilo Rocky Mountain
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο