Στη Βιέννη ο Eliud Kipchoge για το INEOS 1:59 Challenge

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το πολυσυζητημένο INEOS 1:59 Challenge

Share

Για τη Βιέννη θα πετάξει σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου ο Eliud Kipchoge με σκοπό τη συμμετοχή στο περιβόητο INEOS 1:59 Challenge.

O Κενυάτης μαζί με το επιτελείο του (τον προπονητή του Patrick Sang και τους συναθλητές του και λαγούς) θα βρίσκονται όλες αυτές τις μέρες στην πρωτεύουσα της Αυστρίας για να πραγματοποιήσουν το μεγάλο εγχείρημα με πιθανότερες ημερομηνίες από 12 έως 14 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, η τελική απόφαση θα παρθεί τουλάχιστον τρεις μέρες πριν την τελική ημερομηνία, ενώ μία μέρα πριν θα ανακοινωθεί και η ώρα, το πιθανότερο όμως ειναι να γίνει σε ένα διάστημα από τις 5 έως τις 9 το πρωί.

Ο λόγος που ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί είναι γιατί οι διοργανωτές περιμένουν το οκ για τις ιδανικότερες καιρικές συνθήκες, αλλά και γιατί περιμένουν να δουν τους ιδανικούς κιρκαδικούς ρυθμούς του Eliud ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη ψυχική και σωματική κατάσταση.

Με τον καιρό ασχολείται ένα επιτελείο κορυφαίων μετεορολόγων καθώς και η επίσημη Υπηρεσία της Αυστρίας, και οι ιδανικές συνθήκες θεωρούνται η θερμοκρασία από 7-14 βαθμούς, υγρασία κάτω από το 80% με ασθενείς ανέμους.

Για να δείτε ζωντανά την προσπάθεια του Eliud Kipchoge επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης INEOS 1:59 Challenge

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ZanteRun 2023
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες
Kerkini Lake Run 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
10ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο