Τελευταίες μέρες εγγραφών για το Run Together Athens 2019

Έως την Κυριακή 6 Οκτωβρίου οι εγγραφές

Share

Η ημερομηνία διεξαγωγής της ξεχωριστής διοργάνωσης του 6ου Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY πλησιάζει, με μόλις 10 ημέρες να απομένουν για την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, όπου εκατοντάδες ζευγάρια δρομέων θα δώσουν ζωντάνια στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις!

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα!

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας με ένα κλικ ΕΔΩ και ελάτε να τρέξουμε παρέα στο ΟΑΚΑ, με εκκίνηση στις 10:30 το πρωί από την είσοδο της Λεωφ. Κύμης! 

Η γραμματεία των αγώνων για την παραλαβή του αθλητικού υλικού και τις τελευταίες εγγραφές θα λειτουργήσει στο κατάστημα Saucony Store, (Λεωφ. Κηφισίας 300, Νέο Ψυχικό 15451, Tηλ 210-6740277) τις ημέρες:

  • Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 10:00 έως 20:00 και
  • Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 10:00 έως 17:00. 

Επιπλέον, την Κυριακή θα είναι διαθέσιμες ορισμένες συμμετοχές στην γραμματεία από τις 8:30-9:30, για όσους αποφασίσουν να έρθουν την τελευταία στιγμή.

Για τις συμμετοχές και για ότι αφορά τη διοργάνωση θα ενημερώνεστε συνεχώς από τα social media της διοργάνωσης στο facebook και το instagram 

Eκπλήξεις και δώρα

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και υγιής ανταγωνισμός και κίνητρο. Οι νικητές θα λάβουν σημαντικά δώρα από τους χορηγούς τις διοργάνωσης, με τους πρώτους νικητές όλων των κατηγοριών να κερδίζουν αθλητικά παπούτσια SAUCONY. Δώρα περιμένουν και όσους τερματίσουν στη 2η και την 3η θέση, όπου θα λάβουν από μία δωρεάν μηνιαία συνδρομή στο Studio One και δωροεπιταγές από τα καταστήματα INTERSPORT, αντίστοιχα.

Στο χώρο του τερματισμού θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη νέα τεχνολογία “PWRRUN+ ” της SAUCONY αλλά και να απολαύσετε ΔΩΡΕΑΝ την εξειδικευμένη υπηρεσία της INTERSPORT: INTERSPORT Footscan, για να μάθετε τη μορφολογία του πέλματός σας.

Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα προσφέρουν στη δράση της “Μέριμνας”, αφού το RUN TOGETHER ATHENS φέτος θα στηρίξει τις ανάγκες και το έργο του οργανισμού.

Χορηγοί της διοργάνωσης η EUROBANK, τα ΙΚΕΑ, η Counterpain και η Arla Protein, Υποστηρικτές το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College, το Deree, η AVANCE Car Rental, η Lifeguard Hellas, η Micro Scooters και το Studio ONE.

Για περισσότερες πληροφορίες:
site: http://www.runtogether.gr
facebook:  web.facebook.com/RunTogetherGR/
instagram: http://www.instagram.com/runtogethergr/

Σας περιμένουμε στον πιο διασκεδαστικό αγώνα δρόμου της χρονιάς για να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε παρέα!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
20ος Olympus Marathon
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του αγώνα
13ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
7ος Αγώνας Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο