8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Dole

19-10-2019: Νυχτερινός αγώνας στη Θεσσαλονίκη

Share

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Dole, με τις διαδρομές να ξεκινούν με τη δύση του ήλιου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:00) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:00), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

O 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Dole διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και εγγραφές στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Ορεινός Αγώνας «Μινωικό Μονοπάτι Μύθων» Ιεράπετρας
6-3-2016: Ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύθων Ιεράπετρας διοργανώνουν τον 3ο Ορεινός Αγώνα «Μινωικό Μονοπάτι Μύθων» Ιεράπετρας την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου.
Tinos Challenge 2018
1/2-12-2018: Ο τελευταίος αγώνας του Cyclades Trail Cup
Keratea Night Run 2018
17-6-2018: Αγώνες εντός σταδίου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο