8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Dole

19-10-2019: Νυχτερινός αγώνας στη Θεσσαλονίκη

Share

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Dole, με τις διαδρομές να ξεκινούν με τη δύση του ήλιου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:00) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:00), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

O 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Dole διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και εγγραφές στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νέοι τίμησαν τον αγώνα
Με τον καιρό να είναι στο πλευρό των δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου και για δεύτερη συνεχή χρονιά, από το Λύκειο και το Γυμνάσιο Νεάπολης Λακωνίας ο “Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής 2011” των 16 & 3 χλμ. Δείτε τα αποτελέσματα.
3ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αντιπάρου 24,4χλμ.
6-9-2014: Στο νησί της Αντίπαρου θα διεξαχθεί για τρίτη φορά ο Αγώνας Δρόμου Υγείας Αντιπάρου απόστασης 24,4 χλμ.
Σας ευχαριστούμε (Αποτελέσματα σελ. 2)
Ούτε ο δυνατός αέρας και η απότομη πτώση της θερμοκρασίας, ούτε η πρόγνωση για βροχή αλλά ούτε και η ίωση που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο, δεν κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τον αγαπημένο μας αγώνα τους εκατοντάδες άνδρες που ζωντάνεψαν την μουντή και μελαγχολική παραλιακή δίνοντας ενέργεια χρώμα και ρυθμό.
Back to Top