9ος Λαϊκός Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Φρουσιούνας

26-7-2019: Αγώνας στη Φρουσιούνα

Share

Στις 26 Ιουλίου θα διεξαχθεί στη Φρουσιούνα αγώνας με την ονομασία: 9ος Λαϊκός Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Φρουσιούνας.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΌΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΥΝΑΣ, Ο Παναγιώτης Παπαβασιλείου και ο ΣΕΒΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ με την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν στην γενέτειρα του Παναγιώτη Παπαβασιλείου την ΦΡΟΥΣΙΟΥΝΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ τον 9ο ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ στις 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, ΗΜΕΡΑ Παρασκευή, Γιορτή της Αγίας Παρασκευής.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:15

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ

ή ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο

https://docs.google.com/forms/d/1bo05-cngvL42MIWKKM5XnlY6zbxr4SlZ8YvCQztYfw0/edit?usp=sharing

Θα υπάρχει συμβολικό κόστος συμμετοχής 5 ευρώ που θα καταβληθεί με την παραλαβή του αριθμού στην εκκίνηση, για να καλυφθεί μέρος των εξόδων του αγώνα.

Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και Τετάρτη 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019. Ο διοργανωτής θα δεχτεί πολύ περιορισμένο αριθμό εγγραφών 1 ώρα πριν την εκκίνηση του αγών.

Η διαδρομή είναι η εξής: τα πρώτα 3.5 χιλιόμετρα σε ασφάλτινη και ελαφρώς κατηφορική διαδρομή και τα υπόλοιπα σε χωματόδρομο και ανηφορικά με μεγάλη κλίση. Για το χάρτη της διαδρομής πατήστε ΕΔΩ

Μετά το τέλος του αγώνα θα προσφερθούν από τους διοργανωτές δωρεάν φαγητό, μπύρες, κρασί και αναψυκτικά καθώς και ζωντανή μουσική με τοπική Δημοτική ορχήστρα (κλαρίνα). Ενημερωτικά η Φρουσιούνα είναι και η γενέτειρα του πρωταθλητή και Μεσογειονίκη δρομέα αντοχής μαραθωνοδρόμου Σωτηρόπουλου Χρήστου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα

Παπαβασιλείου Παναγιώτης 6955382491».

Για να κατεβάσετε την προκήρυξη με τον χάρτη και το υψομετρικό πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με μεγάλη επιτυχία ο Ημιμαραθώνιος του Μαραθώνα!
Με τη συμμετοχή 1500 και πλέον δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 1ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα. Η υψηλή θερμοκρασία δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δρομέων, όλοι όμως έμειναν ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση και μπήκαν οι βάσεις για έναν θεσμό που σίγουρα θα έχει μέλλον. Νικητέςς του αγώνα ο Αντώνης Παπαδημητρίου με 1:15:19 και η Χάιντι Διακομοπούλου με 1:27:59. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Kavala NightCityRun 2018
Νυχτερινός αγώνας στην Καβάλα στις 23 Σεπτεμβρίου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο