1ο Sparta Night Run

18-5-2019: Νυχτερινός αγώνας στην Σπάρτη

Share

Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί νυχτερινός αγώνας στην Σπάρτη με την ονομασία: Sparta Night Run.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης, ο σύλλογος Σπαρτιάτες Δρομείς και  το ΚΕΑΝ, προκηρύσσουν τον αγώνα: 1ο Sparta Night run  απόστασης 10χλμ και 5χλμ.

SPARTA NIGHT RUN απόστασης 10χλμ και 5 χλμ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σπάρτη

ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ :  Κεντρική πλατεία Σπάρτης 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :   Σάββατο 18 Μαΐου  2019  

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ :  20:00

Πληροφορίες διαδρομής: Πρόκειται για μία κυκλική διαδρομή 5 χιλιομέτρων όπου οι αθλητές θα πρέπει να την διανύσουν μια φορά , ενώ οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα των 10 χλμ δύο φορές. Εκκίνηση και τερματισμό την Κεντρική πλατεία Σπάρτης . Όλος ο αγώνας κινείται επί ασφαλτοστρωμένης διαδρομής, όπου θα υπάρχει φύλαξη από τα οχήματα, ενώ διασχίζει σχεδόν ολόκληρη την πόλη της Σπάρτης.

Όριο αγώνα: 1 ώρα και 45 λεπτά

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ:  στους σταθμούς θα προσφέρεται νερό ή αναψυκτικό.

  • Στα 2,5 χλμ
  • Στα 7 χλμ 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Οι διοργανωτές είναι υποχρεωμένοι να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο την παρουσία ιατρού κατά την διάρκεια του αγώνα και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να  διασφαλιστεί η παρουσία επανδρωμένο ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης μέχρι την ολοκλήρωση του .

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής για την απόσταση των 10 χλμ έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών ενώ για την απόσταση των 5 χλμ δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνω των 15 ετών για τους ανήλικες από 15 έως και 18 ετών απαραίτητη η έγγραφη έγκριση του κηδεμόνα . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα υγείας που μπορεί να παρουσιαστούν στους αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ :
– Οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν τον αριθμό στο στήθος και όχι στην πλάτη για να διευκολυνθεί το έργο των κριτών και των φωτογράφων του αγώνα.
– η οργανωτική επιτροπή δεν υποχρεούται να επιστρέψει το χρηματικό αντίτιμο σε περίπτωση που η συμμετοχή δε δύναται από την πλευρά του αθλητή.
– οι αθλητές που δεν θα ακολουθήσουν την σηματοδοτημένη και προκαθορισμένη διαδρομή θα ακυρώνονται. Θα υπάρχουν σημεία ελέγχου από κριτές τις οργάνωσης επιτροπής  κατά μήκος της διαδρομής.
– οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν προσέλθει στη γραμματεία το αργότερο μία ώρα  πριν την έναρξη του αγώνα , αλλιώς θα πρέπει να ενημερώσουν τηλεφωνικά τους υπεύθυνους για τυχόν καθυστέρηση της προσέλευσής τους , χωρίς βέβαια να μεταβάλλεται η ώρα εκκίνησης του αγώνα.
– πιθανή εγκατάλειψη αθλητών θα πρέπει να δηλώνεται στα μέλη της οργανωτική επιτροπή , στο όχημα που θα ακολουθεί τους αθλητές.   
– μέσα από την ιστοσελίδα www.spartarun.gr  και της σελίδας του αγώνα στο facebook.

θα παρέχονται διάφορες πληροφορίες σχετικά με την διαδρομή, τις παροχές και τους χώρους των αρχαιολογικών μουσείων που μπορούν να επισκεφτούν αθλητές και συνοδοί.

ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΑ: Αναμνηστικό μετάλλιο θα λάβουν όλοι ανεξάρτητα οι δρομείς που θα τερματίσουν.
Κύπελλα θα λάβουν οι παρακάτω κατηγορίες:

ΑΓΩΝΙΣΜΑ 5 ΧΛΜ

Γενικής κατάταξης: 

– Τρεις πρώτοι αθλητές

– Τα τρία πρώτα αγόρια

– Τα τρία πρώτα κορίτσια

ΑΓΩΝΙΣΜΑ 10 ΧΛΜ

Γενικής κατάταξης: 

– Τρεις πρώτοι αθλητές

Ηλικιακή  Κατηγορία Ανδρών:  
18-39 ετών οι τρείς πρώτοι αθλητές
40 ετών και άνω οι τρεις πρώτοι αθλητές

Ηλικιακή Κατηγορία Γυναικών:                  
18-39 ετών οι τρείς πρώτες αθλήτριες
40 ετών και άνω οι τρεις πρώτες  αθλήτριες

ΒΡΑΡΕΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ : Οι βραβεύσεις του αγώνα, θα ξεκινήσουν  στις 21:30

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση στον αγώνα, με chip χρονομέτρησης που τοποθετείται στο παπούτσι, και επιστρέφεται μετά το τέλος του αγώνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής του αγώνα ορίζεται

ΑΓΩΝΙΣΜΑ 5 ΧΛΜ :
ΑΤΟΜΙΚΕΣ  8 €
ΟΜΑΔΙΚΕΣ 6 €

ΑΓΩΝΙΣΜΑ 10 ΧΛΜ :
ΑΤΟΜΙΚΕΣ  10 €
ΟΜΑΔΙΚΕΣ 8 €

*τυχόν έξοδα μεταφοράς των χρημάτων από διαφορετική τράπεζα βαρύνουν αποκλειστικά τον αθλητή.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ : H γραμματεία του αγώνα, θα ανοίξει από τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου  σε χώρο της Κεντρικής Πλατείας .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής και πληρωμές ηλεκτρονικών εγγραφών θα γίνονται από την ιστοσελίδα του αγώνα www.spartarun.gr και στα γραφεία πληροφορικής του Δήμου Σπάρτης στην οδό Γκορτσολόγου 61 την Παρασκευή 17/05 και το Σάββατο 18/05 ώρες γραφείου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν  μέχρι την συμπλήρωση του αριθμού των 700 αθλητών.  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν καταθέσει το αντίτιμο του αγώνα από την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας ώστε να θεωρείτε έγκυρη η εγγραφή τους.

Προσοχή: περιορισμένες εγγραφές την ημέρα του αγώνα.

ΦΥΛΑΞΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΩΝ :  κοντά στην εκκίνηση θα υπάρχει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων. Παρόλο που ο χώρος θα φυλάσσεται  σας  συνιστούμε μέσα στην τσάντα σας να μην έχετε αντικείμενα αξίας και χρήματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9οι Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος Αγίου Γεωργίου
20-5-2018: Αγώνες 24 & 10 χλμ. στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών
Σας ευχαριστούμε (Αποτελέσματα σελ. 2)
Ούτε ο δυνατός αέρας και η απότομη πτώση της θερμοκρασίας, ούτε η πρόγνωση για βροχή αλλά ούτε και η ίωση που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο, δεν κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τον αγαπημένο μας αγώνα τους εκατοντάδες άνδρες που ζωντάνεψαν την μουντή και μελαγχολική παραλιακή δίνοντας ενέργεια χρώμα και ρυθμό.
Mykonos Run 2019
21-9-2019: Αγώνες στην Μύκονο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο