Endonight Run & Walk Piraeus 2019

13-4-2019: Νυχτερινός αγώνας στον Πειραιά

Share

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα διεξαχθεί στον Πειραιά νυχτερινός αγώνας με την ονομασία: Endonight Run & Walk Piraeus 2019.
Ο αγώνας και ο περίπατος στους δρόμους του Δήμου Πειραιά έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα. Αυτοσκοπός δεν είναι η πρωτιά και η διάκριση αλλά η στήριξή στη γυναίκα στα σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως είναι αυτό της Ενδομητρίωσης.
Αντίστοιχοι αγώνες/πορείες πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο από το κίνημα Endomarch Worldwide! Έτσι μετά την επιτυχία του Endomarch Run/Walk το 2016 και την απρόσμενη προσέλευση κοινού το 2017 στο Endomarch Piraeus Night Run/Walk by Stoiximan.gr και , η Ελλάδα στοχεύει και φέτος να ενημερώσει δυναμικά το ευρύ κοινό, να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τις Ελληνίδες, που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της Ενδομητρίωσης αλλά και όλους, άντρες-γυναίκες που απλά θέλουν να συνδράμουν σε αυτόν τον σκοπό!

Αναλυτικά θα διεξαχθούν:

Αγώνας Δρόμου 10χλμ. 

Ημερομηνία διεξαγωγής:  Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Σημείο εκκίνησης –  τερματισμού: Στάδιο Καραϊσκάκη (χώρος στάθμευσης). Διεύθυνση Σταδίου: Καραολή Δημητρίου & Σοφιανοπούλου, Πειραιάς – Νέο Φάληρο, 18547

Ώρα εκκίνησης:  21.00

Χάρτης διαδρομής: Η διαδρομή των 10 χλμ. είναι ακριβώς ίδια με αυτή των 5 χλμ. η οποία θα επαναληφθεί δύο φορές.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 90 λεπτά. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη. 

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.Οι ανήλικοι δρομείς θα πρέπει να έχουν τη συναίνεση τουλάχιστον ενός εκ των κηδεμόνων τους.
Τα παιδιά μέχρι και 15 ετών, που έχουν τη συναίνεση γονέων,  μπορούν και αυτά να συμμετέχουν στους Αγώνες και μάλιστα Δωρεάν, χωρίς όμως chip χρονομέτρησης. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν συμμετοχή κανονικά (στην φόρμα της RACE FINDER υπάρχει πεδίο για τα Παιδιά με μηδενική χρέωση), να επιλέξουν Σημείο Παραλαβής Πακέτου και να το προμηθευτούν δωρεάν από το σημείο παραλαβής που επέλεξαν! 
Το δωρεάν πακέτο συμμετοχής ανηλίκων έως και 15 ετών θα περιλαμβάνει bib number αλλά όχι chip χρονομέτρησης.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

Κόστος Συμμετοχής: 5ευρώ

Δρομολόγιο αγώνα: η διαδρομή των 5χλμ. Χ 2 φορές!

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. 

Ημερομηνία διεξαγωγής:  Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH (χώρος στάθμευσης). Διεύθυνση Σταδίου: Καραολή Δημητρίου & Σοφιανοπούλου, Πειραιάς – Νέο Φάληρο, 18547

Ώρα εκκίνησης:  21:00

Χάρτης διαδρομής

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 45 λεπτά. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη. 

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Οι ανήλικοι δρομείς θα πρέπει να έχουν τη συναίνεση τουλάχιστον ενός εκ των κηδεμόνων τους.
Τα παιδιά μέχρι και 15 ετών, που έχουν τη συναίνεση γονέων,  μπορούν και αυτά να συμμετέχουν στους Αγώνες και μάλιστα Δωρεάν, χωρίς όμως chip χρονομέτρησης. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν συμμετοχή κανονικά (στην φόρμα μας υπάρχει πεδίο για τα Παιδιά με μηδενική χρέωση), να επιλέξουν Σημείο Παραλαβής Πακέτου και να το προμηθευτούν δωρεάν από το σημείο παραλαβής που επέλεξαν! Το δωρεάν πακέτο συμμετοχής ανηλίκων έως και 15 ετών θα περιλαμβάνει bib number αλλά όχι chip χρονομέτρησης.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

Κόστος Συμμετοχής: 5ευρώ

Πορεία (περπάτημα) 2.5 χιλιομέτρων (για Ατομικές και Ομαδικές εγγραφές)

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Στάδιο Καραϊσκάκη (χώρος στάθμευσης). Διεύθυνση Σταδiου: Καραολή Δημητρίου & Σοφιανοπούλου, Πειραιάς – Νέο Φάληρο, 18547

Ώρα εκκίνησης: 20:30

Δρομολόγιο
Η διαδρομή θα κινηθεί παράλληλα με την Καραολή Δημητρίου (στον παράπλευρο δρόμο), θα περάσει από την υπόγεια διάβαση στον χώρο του ΣΕΦ όπου θα κινηθεί σε μία διαδρομή όπως φαίνεται στο σχήμα, και θα επιστρέψει από την ίδια διαδρομή. Στη διαδρομή δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι περιπατητές θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 40 Λεπτά. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη. 

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ηλικίας άνω των 9 ετών (οι ανήλικοι θα πρέπει να έχουν την συναίνεση τουλάχιστον ενός εκ των κηδεμόνων τους), οι οποίοι θα πάρουν μέρος με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. 
Τα παιδιά έως και 15 ετών μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν συμμετοχή κανονικά (στην φόρμα μας υπάρχει πεδίο για Παιδιά με μηδενική χρέωση για τον Περίπατο) να επιλέξουν Σημείο Παραλαβής Πακέτου και να το προμηθευτούν δωρεάν από το σημείο παραλαβής που επέλεξαν!

Έπαθλα: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Κόστος συμμετοχής 5ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://www.endomarch.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αγώνας Δρόμου Φαλαναίων
19-5-2019: Αγώνας στη Φαλάνη Λάρισας
Ikaria Run 2022
Ανακοινώθηκαν οι αγώνες στην Ικαρία
3oς Ορεινός Αγώνας Γερανείων
10-5-2015: Αγώνες βουνού στα Γεράνεια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο