4ο MaskaRun

3-3-2019: Αγώνας στον Ορχομενό

Share

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στον Ορχομενό το 4ο MaskaRun.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού με συνδιοργανωτές , την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και το Δήμο Ορχομενού διοργανώνουν το 4ο MaskaRun Ορχομενού 2019 με την συνεργασία, της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού, του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη», της Μοτολέσχης Ορχομενού, της Ένωσης Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού, του Συλλόγου «Καλλιτεχνική Πορεία», του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού, “Οιππότες του θεάτρου” Ορχομενού, του Συλλόγου Άσκηση-Ψυχαγωγία-Υγεία Ορχομενού και των ιστοσελίδων www.asopichos.gr www.MaskaRun.gr

Το 4ο MaskaRUN 2019 είναι περίπατος-αγώνας δρόμου  σε διαδρομή 2,5χλμ. στην οποία οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας μπορούν να βαδίσουν ή να τρέξουν ενώ οι ανήλικοι θα πρέπει να  συνοδεύονται καθ’ όλη τη διαδρομή.

Ημερομηνία: 3 Μαρτίου 2019

Απόσταση: 2.5χλμ. ισόπεδη ασφαλτοστρωμένη διαδρομή

Εκκίνηση και Τερματισμός: Πλατεία Ηρώων (Κεντρική πλατεία) Ορχομενού

Ώρα εκκίνησης: 11:30 πμ

Διαδρομή: Κεντρική πλατεία, Πεσόντων Μαχητών, Ματρώζου, 28ης Οκτωβρίου, 10ης Σεπτεμβρίου, Βυζαντίου, Γυμναστηρίου, Πεσόντων Μαχητών, Ησιόδου, Δημοτικό Πάρκινγκ, Μαυρομματαίων, 28ης Οκτωβρίου, Πεσόντων Μαχητών τερματισμός Κεντρική Πλατεία. (Χάρτης διαδρομής στο τέλος).

Σήμανση Η διαδρομή έχει σημανθεί στη δεξιά πλευρά με βέλη κίτρινου χρώματος ενώ θα προπορεύεται μοτοσυκλέτα στη διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι δρομείς

Έπαθλα Σε όλους τους τερματίζοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Όλοι οι πολίτες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και με την υποχρέωση να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις.

Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν

Δηλώσεις Συμμετοχής Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.MaskaRun.gr  συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019.  Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητο κριτήριο για την παραλαβή της αναμνηστικής μπλούζας και σύμφωνα με το μέγεθος που θα δηλώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

ΠΡΟΣΟΧΗ Οι διοργανωτές καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να εξασφαλιστούν και να διανεμηθούν σε όλους τους συμμετέχοντες και φέτος μπλούζες και μετάλλια. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ    

Το αναμνηστικό μπλουζάκι, όπως και τα μετάλλια στον τερματισμό, παρέχεται  ΔΩΡΕΑΝ και ως εκ τούτου υπάρχει περιορισμένος αριθμός τόσο στο σύνολο όσο και στα μεγέθη μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής.

Με την ολοκλήρωση του αριθμού των διαθέσιμων και πάντα με σειρά προτεραιότητας είναι αυτονόητο ότι ΔΕΝ θα δοθούν μπλουζάκια ή μετάλλια.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Υλικό από το «Κέντρο Εγγραφών» θα παραλαμβάνουν όσοι έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους ηλεκτρονικά.

Σε περίπτωση που δεν εξαντληθεί το υλικό από τις ηλεκτρονικές εγγραφές και πάλι με σειρά προτεραιότητας και ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το αναμνηστικό μπλουζάκι στο κέντρο εγγραφών τις ώρες και τις ημέρες που αναφέρονται πιο πάνω.

Σε περίπτωση διαθέσιμου υλικού θα εκδοθεί ανακοίνωση η οποία θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του MaskaRun καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παραλαβή υλικού  Η παράδοση του υλικού θα γίνεται στο Κέντρο Εγγραφών που βρίσκεται στο Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο ισόγειο) το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 από 17:00 – 21:00 και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου  09:00 – 10:00.

Χαρακτηριστικά του Αγώνα  Είναι μια πολύχρωμη γιορτή-περίπατος στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι πολίτες.

Κύριο χαρακτηριστικό είναι η συμμετοχή και ο τερματισμός, η χαρά της άσκησης και της ομαδικότητας.

Στο MaskaRun Ορχομενού Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Νικητές είναι όλοι όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης.

Το MaskaRun συνδέεται και αποτελεί προπομπό των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού Ορχομενού, η μεγάλη παρέλαση του οποίου θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019.

Στο κλίμα αυτό οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορέσουν αποκριάτικες στολές, να μακιγιαριστούν, να φορέσουν μάσκα ματιών, καπέλο ή όποια άλλη καρναβαλική έμπνευση έχουν.

Υποστήριξη Οι διοργανωτές θα προσφέρουν στον τερματισμό νερά, αναψυκτικά, φρούτα και άλλα

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

17:00-21:00 Διανομή Υλικού – Πληροφορίες – Εγγραφές
Δημαρχείο  (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

09:00-10:00 Διανομή Υλικού – Πληροφορίες – Εγγραφές
Δημαρχείο  (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

10:00-11:00 Μακιγιάζ συμμετεχόντων από ομάδες της διοργάνωσης

10:45-11:00 Τοποθέτηση εθελοντών στα σημεία ευθύνης τους

11:00-11:15 Προθέρμανση

11:15-11:25 Χαιρετισμοί

11:25 Τοποθέτηση δρομέων στην εκκίνηση

11:30 Εκκίνηση

Έως 12:15 τερματισμοί και παράλληλα όλοι χορεύουν στην πλατεία σε Καρναβαλικούς (και όχι μόνο) ρυθμούς.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα: http://maskarun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τσιούνης και Γρατσάνη τις πρωτιές στον Ημιμαραθώνιο της Λάρισας
Με νέο ρεκόρ συμμετοχών έγινε στα μέσα του Δεκεμβρίου στη Λάρισα ο καθιερωμένος πλέιν Ημιμαραθώνιος δρόμος “Τύρναβος – Λάρισα”. Στην 9η διοργάνωση του αγώνα όλα πήγαν περίφημα και τερμάτισαν 400 περίπου δρομείς ενώ νικητές αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Τσιούνης από τα Τρίκαλα με 1:10:58 και στις γυναίκες η Παρασκευή Γρατσάνη, επίσης από τα Τρίκαλα, με 1:29:51.
Νίκες για Μερούση και Ρέμπουλη στο Πανελλήνιο 10.000μ.
Ο Χριστόφορος Μερούσης χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες κέρδισε την Κυριακή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. των ανδρών που έγινε στο Στάδιο των Μεγάρων τερματίζοντας σε 30:51, αρκετά μπροστά από τους υπόλοιπους. Με παρόμοιο τρόπο ήρθε η νίκη και για την Ουρανία Ρέμπουλη που με 34:33.63 έκανε από την αρχή τη δική της κούρσα και δεν άφησε περιθώριο σε καμία αντίπαλο της για αμφισβήτηση.
XTERRA Greece Championship 2016
7-5-2016: Το Σάββατο 7 Μαΐου η διεξαγωγή του XTERRA Greece Championship 2016
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο