5ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Sougliani Trail

21-4-2019: Ορεινοί αγώνες στο Στρατονικό Όρος

Share

Διαβάστε την προκήρυξη των διοργανωτών:

“Ο Φ.Ο.Σ. Σταυρού σας ενημερώνει ότι στις 21/4/2019 θα πραγματοποιηθεί η 5η Διοργάνωση Sougliani Trail, Sougliani Path & Sougliani Kids.

Oι εγγραφές άνοιξαν από 4 Μαρτίου 2019 ως 14 Απριλίου 2019 στο site http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/

Η διαδρομή Sougliani Trail έχει μήκος 24,5χιλιόμετρα και θετική υψομετρική διαφορά +1600 μέτρα. Στο μεγαλύτερο μέρος της, η διαδρομή αποτελείται απο 20,3 χλμ μονοπάτι σε πυκνόφυτη περιοχή. Περιλαμβάνει τρεις δασικούς οικότοπους με φυλλοβόλα πλατύφυλλα δέντρα: αρχέγονα δάση από οξιές, δρυς και αιωνόβιες μεγάλες καστανιές! Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει πάρει και την πιστοποίηση της ITRA – International Trail Running Association, δίνοντας το δικαίωμα στους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν έγκυρα να πάρουν ένα βαθμό που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε διοργανώσεις του εξωτερικού.  

Παράλληλα με τη διαδρομή Sougliani Trail θα πραγματοποιηθεί για 3η φορά και η διαδρομή Sougliani Path 12km στις 10:45πμ στο Στρατονικό Όρος, στον Σταυρό Θεσσαλονίκης. Η διαδρομή του Sougliani Path έχει συνολική θετική υψομετρική διαφορά +750 μέτρα. Στο μεγαλύτερο μέρος της η διαδρομή αποτελείται 9 χλμ μονοπάτι (75%).

ΚΟΣΤΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής στη διαδρομή Sougliani Trail είναι 15 ευρώ στο Link: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/eggrafes/eggrafi-athliton-trail & στη διαδρομή Sougliani Path είναι 12 ευρώ στο Link: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/eggrafes/eggrafi-athliton-race . Με την εγγραφή σας θα πρέπει να πληρώσετε το αντίτιμο του ποσού των 12 ή 15 ευρώ online ηλεκτρονικά μέσω Credit Card: πιστωτικής, χρεωστικής, κάρτα ανάληψης ΑΤΜ , ή προπληρωμένης κάρτας & μέσω masterpass  για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. Μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, επίσημα θα φαίνεστε  στον Πίνακα Συμμετεχόντων.

Προσοχή! Αν αμέσως μετά την εγγραφή σας δεν προχωρήσετε στην ηλεκτρονική πληρωμή, η συμμετοχή σας θεωρείται άκυρη και θα πρέπει να κάνετε εκ νέου την εγγραφή σας, που είναι και ο μοναδικός τρόπος έγκυρης συμμετοχής Sougliani Trail & Sougliani Path 2019. Μετά και τις 14 Απριλίου κλείνει οριστικά η διαδικασία εγγραφής/πληρωμής  για κάθε κατηγορία  υποψηφίων  για συμμετοχή. Σας περιμένουμε να τρέξετε στο Στρατονικό Όρος, που βρίσκεται στον Σταυρό και Άνω Σταυρό Θεσσαλονίκης, στα σύνορα του νομού Θεσσαλονίκης με Χαλκιδικής και που διοργανώνονται για 5η συνεχή χρονιά. Σ’ αυτή την προσπάθεια και για την καλύτερη δυνατή οργάνωση Sougliani Trail απευθύνουμε πρόσκληση στους εθελοντές. Η συμμετοχή των εθελοντών στη διοργάνωση Sougliani Trail είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι εγγραφές των εθελοντών ξεκινάνε από 1 Μαρτίου στο site του Φ.Ο.Σ. Σταυρού http://fosstavrou.gr/trail/

Επίσης, όποιος θέλει μπορεί να δει και να κατεβάσει την διαδρομή Sougliani Trail 24,5km με GPS στο link: https://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16592451, τη διαδρομή Sougliani Path 12km με GPS στο link: https://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16628923 , και φωτογραφίες από την διαδρομή στο link: http://fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/mphotos . Για αναλυτικές λεπτομέρειες του γεγονούς ορεινού τρεξίματος Sougliani Trail.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε για την ολοκλήρωση της εγγραφής επικοινωνήστε μαζί μας στο παρακάτω τηλέφωνο ή Email.

Με εκτίμηση
Ο τεχνικός Διευθυντής της Διοργάνωσης.
Γιάννης Αγκοτάκης.

Τηλ. 6983054323

Email: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
23ος Αγώνας Δρόμου Εμμανουήλ Παππά
Δείτε τις σχετικές πληροφορίες
7ος Διεθνής Μαραθώνιος Αγώνας Δρόμου Ρόδου - Roads to Rhodes Marathon
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
19ος Δρόμος Βουνού «Υμηττός 2018»
4-2-2018: Ορεινός αγώνας ημμαραθώνιου στον Υμηττό
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο