1ος Αγώνας Αξιών

19-2-2017: Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους διοργανώνει αγώνα δρόμου 11,5 χλμ.

Share

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους διοργανώνει αγώνα δρόμου με την ονομασία «Αγώνας Αξιών» την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.
Ο αγώνας καλύπτει μια απόσταση 11,5 χλμ. και θα ξεκινήσει από το Αρχαίο Θέατρο στις 10.00 για τους δρομείς και στις 09.30 για τους περιπατητές και θα έχει προορισμό το Κεφαλάρι έως τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής και επιστροφή εκ νέου στο Αρχαίο Θέατρο από παράλληλη διαδρομή. Τον αγώνα στηρίζουν ο Δήμος Άργους Μυκηνών και οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδος. 

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και θα υπάρχει πρωτότυπο φυσικό μετάλλιο για τις προσπάθειες των δρομέων και των περιπατητών.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γύρος Πόλης Ρόδου 2011
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου, διοργανώνει τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Γύρος Πόλης Ρόδου 2011», την Κυριακή 13 Φεβρουάριου στις 10.00 , με αφετηρία-τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου και με το σύνθημα Τρέχω-περπατώ στην πόλη.
Στη μαγευτική Πιερία
Ένα διήμερο γεμάτο δράση στη μοναδική Σφενδάμη στην Πιερία υπόσχεται το γνωστό πια στους δρομείς αλλά και στους ποδηλάτες βουνού, Sfendami Mountain Festival 2011 που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Απριλίου. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ δράσης που περιλαμβάνει αγώνες ορεινού τρεξίματος και ορεινού ποδήλατου για όλες τις ηλικίες, σεμινάρια με αθλητικό (ποδηλατικό και τρεξιματικό) περιεχόμενο, αλλά και έκθεση αθλητικών ειδών.
Red Bull Σκαλάκια 2022
Πόσο γρήγορα ανεβαίνεις τα Σκαλάκια της Πάρνηθας;
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο