1ος Αγώνας Αξιών

19-2-2017: Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους διοργανώνει αγώνα δρόμου 11,5 χλμ.

Share

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους διοργανώνει αγώνα δρόμου με την ονομασία «Αγώνας Αξιών» την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.
Ο αγώνας καλύπτει μια απόσταση 11,5 χλμ. και θα ξεκινήσει από το Αρχαίο Θέατρο στις 10.00 για τους δρομείς και στις 09.30 για τους περιπατητές και θα έχει προορισμό το Κεφαλάρι έως τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής και επιστροφή εκ νέου στο Αρχαίο Θέατρο από παράλληλη διαδρομή. Τον αγώνα στηρίζουν ο Δήμος Άργους Μυκηνών και οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδος. 

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και θα υπάρχει πρωτότυπο φυσικό μετάλλιο για τις προσπάθειες των δρομέων και των περιπατητών.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με επιτυχία ο Δόλιχος
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Δόλιχος δρόμος το τριήμερο 4, 5 και 6 Μαΐου. Ήταν ένας από τους δυσκολότερους αγώνες στη χώρα και όχι μόνο αφού περνούσε από δύσβατα μονοπάτια που δεν είχαν χαρακτεί ούτε στο χάρτη. Τη δυσκολία όμως του εγχειρήματος αποδεικνύει και το γεγονός ότι τερμάτισαν τον αγώνα μόνο 5 από τους 40 που αρχικά έλαβαν εκκίνηση. Δείτε τα αποτελέσματα.
Η φύση κέρδισε στην Αλόννησο
Mε πολλή μεγάλη επιτυχία σε οργανωτικό επίπεδο έγινε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο πανέμορφο νησί της Αλοννήσου το Alonissos Challenge 2012! Η διοργάνωση περιελάμβανε τον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ., έναν αγώνα 10 χλμ. για τρέξιμο αλλά και δυναμικό βάδισμα καθώς και έναν μικρότερο αγώνα 2 χλμ. για τα παιδιά. Δείτε τα αποτελέσματα των διαδρομών αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες.
6ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα
20-5-2018: Αγώνας 10 χλμ. στον Μαραθώνα
Back to Top