Αγώνας τιμής & μνήμης

21-7-2019: Αγώνες μνήμης μη αγωνιστικού χαρακτήρα στο Μάτι Αττικής

FacebookTwitterEmailShare
Την Κυριακή 21 Ιουλίου θα διεξαχθεί Αγώνας Δρόμου Τιμής και Μνήμης μη αγωνιστικού χαρακτήρα με χώρο εκκίνησης από το κεντρικό λιμάνι στο Μάτι.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Αγώνας Δρόμου Τιμής και Μνήμης ΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, χωρίς μετάλλια, χωρίς διακρίσεις, χωρίς χρόνο, μόνο για να τιμήσουμε και να μνημονεύσουμε τους συνανθρώπους μας που έφυγαν αδίκως στις φονικές πυρκαγιές της περιοχής μας.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 21 Ιουλίου 2019.

Τόπος διεξαγωγής: Μάτι Αττικής.

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού : Κεντρικό Λιμανάκι Ματιού.

Ώρα εκκίνησης: 18:30μμ.

Πληροφορίες διαδρομής: Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι ο ίδιος ξεκινώντας όλοι μαζί χωρίς χρονόμετρο από το λιμανάκι του Ματιού με κατεύθυνση προς Νέα Μάκρη παραλιακός επί της Λ.Ποσειδώνος και επί της περιοχής Αμπελουπολης, χωρίς να βγούμε καθόλου στην Λ.Μαραθώνος, αλλά τρέχοντας όλοι μαζί από παράπλευρους οδούς με επιστροφή και κατεύθυνση προς Ραφήνα και περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι, και τερματισμό πάλι στο σημείο εκκίνησης στο κεντρικό λιμανάκι του Ματιού. Στην διαδρομή θα κινούμαστε όλοι μαζί σαν μια μικρή προπόνηση, από την δεξιά πλευρά του δρόμου χωρίς να παρεμποδίζουμε την οδική κυκλοφορία. Η απόσταση της διαδρομής θα είναι περίπου στα 8 χλμ.

Σταθμοί εφοδιασμού: Θα υπάρχει ένας σταθμός με νερά περίπου στην μέση της διαδρομής και στο τερματισμό με νερά , χυμούς, κλπ.

Αναμνηστικά: Στον Αγώνα Δρόμου Τιμής και Μνήμης ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ, πάρα μόνο μια αναμνηστική μπλούζα με ένα εικαστικό επάνω συμβολικά, για την μνήμη των συνανθρώπων μας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στα μπλουζάκια σύμφωνα με τις εγγραφές.

Εγγραφές: Οι εγγραφές θα ανοίξουν από την Δευτέρα 15 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019. Θα υπάρχει μια μικρή φόρμα εγγραφών.

Προσφορά προς τους συνανθρώπους μας:
Όποιος φίλος συναθλητής  επιθυμεί και θέλει  και να προσφέρει ένα δεντράκι για κάθε οικογένεια, μπορεί να το φέρει και να το παραδώσουμε την ημέρα του αγώνα σε όποιες οικογένειες πληγέντων επιθυμούν να το δεχτούν. Εάν επιθυμείτε να φέρεται και λουλούδια είναι δεκτά. Όλα αυτά θα συγκεντρωθούν στο χώρο εκκίνησης και τερματισμού στο κεντρικό λιμανάκι του Ματιού.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:
Μετά το πέρας του αγώνα θα ακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα με μουσική εκδήλωση μνήμης και τιμής στο λιμανάκι του Ματιού.

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αρκετές συμμετοχές και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 13-14 Ιουνίου οι αγώνες του διήμερου Naoussa Bike and Run 2009 στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.
2-8-2014: Στην Πλαγιά Ικαρίας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου ο αγώνας δρόμου Run the Village της σειράς Ikaria Run.
19-10-2007: Το κέφι, η καλή διάθεση και η εξαιρετική οργάνωση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του ετήσιου αγώνα 14 χλμ. που διοργάνωσε για 22η φορά ο Σ.Δ.Υ. Πειραιά και ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην δωρεά οργάνων για μεταμόσχευση.
Back to Top