Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon 2019

3-3-2019: Αγώνες στο Ναύπλιο

Share

Την Κυριακή 3 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο αγώνας «Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon 2019».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και αγώνες 5 & 2,5 χλμ.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία στίβου Ναυπλίου (Γ.Ε. Αργολίδας, Αργολίδα 2.000, Αργολικός Γ.Σ.), την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, με την υποστήριξη Επιμελητηρίου Αργολίδας, της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Αργολίδας, του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard και υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ, του ΕΟΤ, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και την προκήρυξη της διοργάνωσης στην ιστοσελίδα: https://www.nafpliomarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπάρταθλον 2016
30-9-2016: Ο Διεθνής Σύνδεσμος «Σπάρταθλον» διοργανώνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου αγώνα υπεραπόστασης 246 χλμ. από την Αθήνα στη Σπάρτη με την ονομασία Σπάρταθλον 2016.
Όλα είναι έτοιμα στη Σφενδάμη
Όλα είναι έτοιμα για το 6ο Sfendami Mountain Festival ένα γιορτινό διήμερο στην όμορφη περιοχή της Πιερίας που περιλαμβάνει αγώνες στη φύση για όλα τα γούστα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου που ξεκινά το Σάββατο 21 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 22 που εκτός από τους αγώνες ορεινού τρεξίματος και ορεινής ποδηλασίας περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις, μουσική, αγώνες και δραστηριότητες για τα παιδιά αλλά και πολύ φαγητό.
8ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 30χλμ.
21-9-2014: Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου ο ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων διοργανώνει τον αγώνα δρόμου «8ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ.» στην ομώνυμη πόλη. Παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες μικρότερης απόστασης για ενηλίκους και παιδιά.
Back to Top