5ος Αγώνας Δρόμου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας Νέας Μάκρης

2-6-2019: Αγώνας 5 χλμ. στην Αγ. Μαρίνα

Share

Ο ΑΠΣ Τελμησσός Νέας Μάκρης διοργανώνει την Κυριακή 2 Ιουνίου αγώνα με την ονομασία: 5ος Αγώνας Δρόμου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας Νέας Μάκρης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 5 χλμ. για ενήλικες και 300 μ. για παιδιά.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Για πέμπτη  χρονιά  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας Νέας Μάκρης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Νέας Μάκρης  – Μαραθώνος , συνδιοργανώνουν υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα, καθώς και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, τον 5ο Αγώνα Δρόμου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας της περιοχής Νέας Μάκρης, απόστασης 1000μ για τα παιδιά, και 5.000μ για ενήλικες. Ο αγώνας γίνεται σε μια πανέμορφη διαδρομή ανάμεσα σε δασική περιοχή χωρίς αυτοκίνητα. Η περιοχή της Αγ. Μαρίνας βρίσκεται πριν την Νέα Μάκρη επι της Λ.Μαραθώνος  με κατεύθυνση από Αθήνα προς Μαραθώνα.
Το Δημοτικό σχολειό όπου διεξάγεται και η εκδήλωση, βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην εκκλησία της Αγ. Μαρίνας στο Φανάρι της Αγ. Μαρίνας στα δεξιά μας πάντα με κατεύθυνση επί της Λ. Μαραθώνος προς Μαραθώνα. 
Ώρα εκκίνησης του αγώνα των 5.000μ είναι στις 10.00πμ και του αγώνα των παιδιών στις 11.00πμ. Οι εγγραφές των αθλητών για τον αγώνα των 5.000μ γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσα από την φόρμα εγγραφής.
Όσοι έχουν δηλώσει την εγγραφή τους ηλεκτρονικά, θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης στην γραμματεία τουλάχιστον μια ώρα πριν την εκκίνηση για την παραλαβή του αριθμού τους.Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση μόνο για τον αγώνα των 5.000μ. Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των 5.000μ είναι 5 ευρώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει την φόρμα εγγραφής, και να έχετε καταθέσει το ποσόν στον τραπεζικό αριθμό λογαριασμού που αναγράφεται και την αιτιολογία καθώς και το ονομ/νυμο σας. Ο αγώνας των παιδιών είναι δωρεάν.
Θα υπάρχει φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών εντός του σχολείου, και άνετο πάρκινγκ για την στάθμευση των αυτοκινήτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι εγγραφές είναι έως τις 31/5/19.Θα υπάρχει και η δυνατότητα περιορισμένων εγγραφών την ίδια ημέρα του αγώνα στην γραμματεία νωρίτερα από την εκκίνηση του αγώνα.
Τραπεζικός Λογαριασμός Κατάθεσης των 5 ευρω. Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ: GR7501721200005120084843575  – Αριθμος λογ:5120-084843-575 και δικαιούχος: ΒΑΚΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Ο Αγώνας Δρόμου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας αποτελεί θεσμικό αθλητικό – πολιτιστικό γεγονός στηρίζοντας με την συμμετοχή μας την προσπάθεια του δραστήριου Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αγ. Μαρίνας προωθώντας τα αθλητικά ιδεώδη . Βιώνοντας το καλοκαίρι του 2018 την καταστροφική πυρκαγιά σε όλη την ευρύτερη περιοχή μας ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων στάθηκε δυναμικά σε όλες τις δύσκολες στιγμές που βιώσαμε στην περιοχή μας και έτσι με την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια του συλλόγου Μαραθωνοδρόμων  Τελμησσός Ν. Μάκρης  – Μαραθώνος, συνεχίζουν από κοινού στην διοργάνωση του 5ου Αγώνα Δρόμου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας Ν.Μάκρης, με μια μικρή αλλαγή τις διαδρομής λόγω της καταστροφής από την πυρκαγιά στο δασάκι της περιοχής. Η διαδρομή θα είναι περίπου στο ίδιο σημείο όπως κάθε χρόνο με την ίδια εκκίνηση και τον ίδιο τερματισμό τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Η απόσταση παραμένει στα 5 χλμ, και 1000μ για τα παιδιά. Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά τρέχοντας και στηρίζοντας το Δημοτικό Σχολείο της Αγ. Μαρίνας. Η συμμετοχή σας δίνει χαρά στα παιδιά και στους γονείς! Σας περιμένουμε!»

Εγγραφές και πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.telmissos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ultra Pelion Trail
Ορεινοί αγώνες στο Πήλιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο