Monemvasia Run Challenge – Αναβάλλεται

30-9-2018: Αγώνας 10 & 3 χλμ. στη Μονεμβασιά

Share

Ο Δήμος Μονεμβασίας και ειδικότερα το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνει για πρώτη φορά αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στη Μονεμβάσια, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, με την επωνυμία “Monemvasia Run Challenge”.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει παιδικό δρόμο από την Πύλη του Κάστρου μέχρι τον τερματισμό στην περιοχή της Πλάκας (1,5 χλμ), αγώνα δρόμου από την Πύλη του Κάστρου, μέσα στη Μονεμβάσια έως και τον τερματισμό στην περιοχή της πλάκας (3 χλμ) και μεγάλο αγώνα δρόμου με εκκίνηση από την Πύλη του Κάστρου, παραλιακή διαδρομή έως την περιοχή της Αγίας Παρασκευής και επιστροφή για τερματισμό στην περιοχή της Πλάκας (10 χλμ.).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα: https://sites.google.com/view/runmonemvasia    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
14ος Αγώνας Δρόμου Ράξας - Τρικάλων
3-12-2017: Ημιμαραθώνιος και αγώνας 7 χλμ.
Καραϊσκάκειος Δρόμος
Το Σάββατο 26 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου Καρδίτσας στα πλαίσια των ετήσιων νομαρχιακών εκδηλώσεων μνήμης για τoν Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη διοργανώνει αγώνα δρόμου που ξεκινά από την Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και τερματίζει στην πλατεία του χωριού που είναι και γεννέτειρα του μεγάλου αγωνιστή του ’21.
Αγώνας δρόμου 5 χλμ. της ΠΟΛΚΕΟΑ
6-12-2015: Αγώνας στο παλιό αεροδρόμιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο