4ος Δρόμος Σέιχ Σου

3-5-2015: Ο ΣΔΥ Θεσσαλονίκης διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ., του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και με την υποστήριξη του ΚΕΘΕΑ – Ιθάκη, την Κυριακή 3 Μαϊου 2015, τον 4ο Δρόμο Σέϊχ Σου.

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ., του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και με την υποστήριξη του ΚΕΘΕΑ – Ιθάκη, την Κυριακή 3 Μαΐου 2015, τον 4ο Δρόμο Σέϊχ Σου με ορεινό αγώνα 16,5 χλμ. και λαϊκό αγώνα ορεινού τρεξίματος 4 χλμ. στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες και εγγραφές στην σελίδα www.sdyth.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξτε την Καθαρή Δευτέρα
Στις 15/2 (Καθαρή Δευτέρα), ο ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνει αγώνα 10.000μ. στο Αλεποχώρι Αττικής. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν πρέπει να βιαστουν μιας και υπάρχει όριο συμμετοχων που φτάνει τους 100 δρομείς.
3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου "Γρηγόρης Λαμπράκης"
30-10-2016: Αγώνας στη μνήμη του μεγάλου αγωνιστή
Ο Σχινιάς και πάλι στο αγωνιστικό προσκήνιο
Μία νέα σειρά αγώνων με έδρα τον Σχινιά και το δημιουργείτε από την εταιρεία Transition Sports Team. Πρόκειται για αγώνες τριάθλου, διάθλου αλλά και τρεξίματος που λαμβάνουν χώρα στο Moraitis Beach Culture, γνωστό από τις παλιότερες διεξαγωγές του Schiniathlon. O πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 29 Απριλίου και σύντομα θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο