8ος Λαϊκός Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Φρουσιούνας

26-07-2018: Για όγδοη φορά θα πραγματοποιηθεί ο λαϊκός αγώνας δρόμου στην Αργολίδα

Share

Στις 26 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ο “8ος  Λαϊκός Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Φρουσιούνας”.

Ακολουθεί η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα:

“Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φρούσιουνας, ο Παναγιώτης Παπαβασιλείου και ο ΣΕΒΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ με την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν στην γενέτειρα του Παναγιώτη Παπαβασιλείου την Φρούσιουνα Αργολίδος, τον 8ο Λαϊκό Αγώνα  Ανωμάλου Δρόμου 7 χλμ. την Πέμπτη, στις 26 Ιουλίου 2018, Γιορτή της Αγίας Παρασκευής.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:15.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ

Θα υπάρχει συμβολικό κόστος συμμετοχής 5 ευρώ που θα καταβληθεί με την παραλαβή του αριθμού στην εκκίνηση, για να καλυφθεί μέρος των εξόδων του αγώνα.

Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και Τρίτη 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018. Ο διοργανωτής θα δεχτεί περιορισμένο αριθμό (20-30) εγγραφών 1 ωρα πριν την εκκίνηση του αγών.

Η διαδρομή είναι η εξής: τα πρώτα 3.5 χιλιόμετρα σε ασφάλτινη και ελαφρώς κατηφορική διαδρομή και τα υπόλοιπα σε χωματόδρομο και ανηφορικά με μεγάλη κλίση. Για το χάρτη της διαδρομής πατήστε ΕΔΩ

Μετά το τέλος του αγώνα θα προσφερθούν από τους διοργανωτές δωρεάν φαγητό, μπύρες, κρασί και αναψυκτικά καθώς και ζωντανή μουσική με τοπική Δημοτική ορχήστρα (κλαρίνα). Ενημερωτικά η Φρουσιούνα είναι και η γενέτειρα του πρωταθλητή και Μεσογειονίκη δρομέα αντοχής μαραθωνοδρόμου Σωτηρόπουλου Χρήστου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα

Δημ Βύρλας 6974481474

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6o Faethon Olympus Marathon
08-07-2017: Ένα ακόμη αγωνιστικό διήμερο θα πραγματοποιηθεί στις 8-9/7/2017 στο επιβλητκό βουνό του Ολύμπου.
Γύροι των Πόλεων
Στους δρόμους της Νέας Σμύρνης έλαβε χώρα η τρίτη πράξη της φετινής σειράς των αγώνων «Γύροι των Πόλεων» που είναι αφιερωμένοι στον μεγάλο μαραθωνοδρόμο Μιχάλη Κούση, με μεγάλους νικητές τον Θεοδόση Κάλδη και την Ειρήνη Κοκκιναρίου.
11ος Διεθνής Φιλίνειος Δρόμος
6-12-2014: Ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος διοργανώνει τo Σάββατο 6 Δεκεμβρίου αγώνα δρόμου 10 χλμ. στην Κω.
Back to Top