2ος Γαλήνιος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου

23-6-2018: Αγώνες 16,6 & 7,3 χλμ. στην Κινέττα

Share

Το Σάββατο 23 Ιουνίου θα διεξαχθούν αγώνες 16,6 & 7,3 χλμ. στην Κινέττα με την ονομασία: 2ος Γαλήνιος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Σύλλογος «ΓΑΛΗΝΗ» Κινέττας, και η δρομική παρέα αποτελούμενη από τους Αναστάσιο Μακρίδη, Νίκο Ζαχαρίου(Sugar) και Παύλο Γορανίτη, προκηρύσσουν τον λαϊκό Αγώνα ανωμάλου δρόμου με την ονομασία:

2oς ΓΑΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 23 Iουνίου 2018

Χιλιόμετρα αγώνα: 16,6 χλμ. περίπου & 7,3χλμ.

Ώρα: 18.00

Τόπος διεξαγωγής: Κινέττα, Οικισμός Γαλήνη(Εντευκτήριο Οικισμού)

Πληροφορίες Αγώνα 16,6χλμ. – διαδρομής

Ο αγώνας είναι 16,6χλμ. περίπου, εκ των οποίων τα 15 είναι βατοί αγροτόδρομοι, που δεν είναι ιδιαίτερης δυσκολίας και μπορούν άνετα να τον τρέξουν ακόμα και οι δρομείς, που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία. Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ! Ο αγώνας ξεκινάει μέσα από το εντευκτήριο του Οικισμού Γαλήνη! Ξεκινάμε με ήπια ανηφόρα και άσφαλτο, όπου σταδιακά γίνεται πιο έντονη! Στα 1,2χλμ. η άσφαλτος σταματάει και συνεχίζουμε σε χωματόδρομο! Η έντονη ανηφόρα τελειώνει μετά από 2,6χλμ. Μετά από το εν λόγω σημείο θα βρείτε μπροστά σας ίσιωμα και κάποιες ανηφοροκατηφόρες, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, πέραν της περίπτωσης από το 6ο χλμ. μέχρι και την αναστροφή στο 8ο χλμ. όπου υπάρχει άλλη μια έντονη ανηφόρα! Στο 15ο χλμ. πιάνουμε άσφαλτο και είμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τον τερματισμό, όπου τερματίζουμε μέσα στο εντευκτήριο από εκεί όπου ξεκινήσαμε! Ουσιαστικά ο αγώνας γίνεται με την μέθοδο του πέρα – δώθε, μέχρι το 8χλμ. και 150μ. στην διχάλα του χωματόδρομου για κεραία ΟΤΕ ή για Λουτράκι και μετά επιστρέφουμε πίσω! Θα υπάρχουν 3 σταθμοί ανεφοδιασμού:

– Στο 3,6ο χλμ.
– Στο 8ο χλμ. περίπου(αναστροφή)
– Στο 12ο χλμ.

Το τερέν όπου θα τρέξετε, είναι ιδιαίτερα βατό, δίχως ιδιαίτερες δυσκολίες, και δεν απαιτείται ιδαίτερη κατάριση σε αγώνες trail – βουνού, προκειμένου να τον τρέξετε, ενώ το παπούτσι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τρέξετε στον εν λόγω αγώνα, μπορεί να είναι κάλλιστα το ίδιο, με κάποιο που θα χρησιμοποιούσατε και σε ασφάλτινο αγώνα. Σηματοδότηση διαδρομής: Η διαδρομή θα είναι πλήρως σηματοδοτημένη, με κορδέλες σήμανσης, κόκκινα σπρέι σε πέτρες και δέντρα, ενώ θα υπάρχουν και τα ανάλογα κόκκινα βέλη, όπου κρίνει η διοργάνωση ότι είναι αναγκαίο. Σε σημεία – δρόμους όπου δεν πρέπει να εισέλθετε, θα υπάρχει κορδέλα σήμανσης, όπου θα αποκλείει το εν λόγω πέρασμα!

Χρονικό όριο αγώνα: Ως χρονικό όριο του αγώνα, ορίζονται οι 3 ώρες, μέχρι τις 21.00 μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Έπαθλα: Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι νικητές και οι 3 πρώτες νικήτριες της γενικής κατάταξης, ενώ θα δωθεί αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους!

Απονομές: Oι απονομές και των 2 αγώνων, θα γίνουν λίγο μετά τις 21.00 και αφού ολοκληρωθεί ο αγώνας

Λειτουργία γραμματείας: H γραμματεία του αγώνα, θα λειτουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μέσα στο Εντευκτήριο του Οικισμού Γαλήνη και από τις 16.00!

Φύλαξη πραγμάτων: Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος παράπλευρα στην εκκίνηση για την φύλαξη των πραγμάτων σας!

Πληροφορίες Αγώνα 7,3χλμ. – διαδρομής

Ο μικρότερος αγώνας των 7,3χλμ. ακολουθεί την ίδια διαδρομή με τον μεγάλο αγώνα, με ίδια ώρα εκκίνησης, απλά στο 1ο σταθμό στο 3,6 χλμ. κάνει αναστροφή και ακολουθεί την ίδια διαδρομή προκειμένου να τερματίσετε!

Εγγραφές – Κόστος αγώνα

Προκειμένου να γραφτείτε στους αγώνα πατήστε εδώ μέχρι και την Πέμπτη 21/6/2018! Το κόστος του μεγάλου αγώνα ορίζεται στα 10,00 ευρώ και 5,00 ο μικρός και παρακαλούμε για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας, καταθέστε το ποσό των 10,00 ευρώ στον κάτωθι λογ/σμο της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR84 0172 0260 0050 2603 2068 917(ονοματεπώνυμο δικαιούχου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ), όπου θα βάλετε και το ονοματεπώνυμο σας! Εγγραφές την ημέρα του αγώνα, θα γίνουν δεκτές σε περιορισμένο αριθμό!

Πώς θα έρθετε

Εάν ερχόσαστε από ΑΘΗΝΑ από την καινούργια Εθνική Οδό, στην έξοδο της Κινέτας κάνετε δεξιά, και στο τελός της κατηφόρας που θα βρείτε, κάνετε πάλι δεξιά! Στα 200 μέτρα κάνετε αριστερά(υπάρχει ταμπέλα ΓΑΛΗΝΗ) και μετά από 300 μέτρα κάνετε πάλι δεξιά – υπάρχει και εκεί η αντίστοιχη ταμπέλα! Συνεχίζετε όλο ευθεία στην ανηφόρα και ο δρόμος σας βγάζει στο εντευκτήριο στην εκκίνηση! Προκειμένου την καλύτερη και πιο ομαλή σας πρόσβαση, θα υπάρχουν και τόξα στην άσφαλτο!

Πληροφορίες
Τάσος Μακρίδης( 6977306264)

Μετά τον Αγώνα
Μετά τον αγώνα θα υπάρχουν σουβλάκια και μπύρες όπου μπορείτε να τα απολαύσετε σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος
Σας περιμένουμε να έρθετε να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε, μέσα σε μία πανέμορφη πλην άγνωστη γωνιά πλησίον της Αθήνας, όπου πραγματικά θα σας καταπλήξει με την ομορφιά της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2nd Marathon’s Half Marathon
5-4-2015: Ο Δήμος Μαραθώνος σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ), προκηρύσσει και διοργανώνει την Κυριακή 05 Απριλίου 2015 τον 2ο Αγώνα Ημιμαραθωνίου Δρόμου και παράλληλων δρόμων 10.000μ., 5000μ. και αγώνα 1000μ. για παιδιά, στον Μαραθώνα με την ονομασία «2nd Marathon’s Half Marathon».
11-2-2018: Αγώνας 15,5 χλμ. στο Ναύπλιο
3ος Γύρος Σιδηροκάστρου
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο