4ος Αγώνας Δρόμου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας Νέας Μάκρης

3-6-2018: Αγώνας 5 χλμ. στη Νέα Μάκρη

Share

Την Κυριακή 3 Ιουνίου θα διεξαχθεί στη Νέα Μάκρη ο «4ος Αγώνας Δρόμου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας Νέας Μάκρης». Ο αγώνας διοργανώνεται από τον ΑΠΣ Τελμησσό Μαραθώνα και περιλαμβάνει αγώνες 5 χλμ. για ενήλικες και 1.000 μ. για παιδιά.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα: http://www.telmissos.gr

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο δραστήριος σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγ.Μαρίνας Ν.Μάκρης σε συνεργασία και με την ευγενική υποστήριξη του Τελμησσού καθώς και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνος και των τοπικών φορέων και υποστηρικτών, για 4η χρονιά διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 5χλμ για ενήλικες και 1000μ για τα παιδιά την Κυριακή 3 Ιουνίου. Ο αγώνας έχει ως αφετηρία και τερματισμό το Δημοτικό σχολειό Αγ. Μαρίνας διανύοντας μια πανέμορφη καταπράσινη χωμάτινη δασική διαδρομή όχι μονοπάτι. Ο αγώνας των 1000μ για τα παιδιά έχει και αυτός ως εκκίνηση και τερματισμό το δημοτικό σχολειό Αγ. Μαρίνας.

Είναι μια όμορφη γιορτή με οικοδεσπότες τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου και φυσικά τον δραστήριο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου διοργανώνοντας πολλές εκδηλώσεις για τα παιδιά σχεδόν όλο τον χρόνο.Για τις εγγραφές σας μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του Τελμησσού στο www.telmissos.gr αλλά και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά για τον αγώνα. Το σίγουρο είναι πως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα περιμένει ένα κέρασμα όλους τους συμμετέχοντες αθλητές κατά τον τερματισμό που έχει φροντίσει ο σύλλογος γονέων και φυσικά το αναμνηστικό σας μετάλλιο. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους να τρέξετε σε μια πανέμορφη πευκόφυτη διαδρομή στο δασάκι του σχολείου τις Αγ. Μαρίνας δίνοντας την χαρά με την παρουσία σας και στα παιδιά του σχολείου αλλά και με την παρουσία και συμμετοχή και παιδιών εκτός του σχολείου τις Αγ. Μαρίνας. Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 3 Ιουνιου στο Δημοτικό Σχολειό Αγ. Μαρίνας! Σας περιμένουμε!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Ημιμαραθώνιος Βόλου
Δείτε την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
4ος Αγώνας για την «Καρδιά του Παιδιού» στο Φόδελε
28-1-2018: Αγώνας 7 χλμ. στο Φόδελε Κρήτης
Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή με απόλυτη επιτυχία ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Skyrunning, στα Νάματα Κοζάνης. 178 αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος σε έναν αγώνα που κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις και άφησε μόνο χαμόγελα σε όλους τους Skyrunners που έτρεξαν πάνω από τα σύννεφα, ένω έβαλε… φωτιά στους τελικούς βαθμολογικούς πίνακες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο