Βελερεφόντεια 2018

8-7-2018: Αγώνας 6 χλμ. στη Ν. Μάκρη

Share

Την Κυριακή 8 Ιουλίου ο ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος διοργανώνει τον αγώνα δρόμου Βελερεφόντεια 2018. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 6 χλμ. για ενήλικες και 300 μ. για παιδιά στη Νέα Μάκρη. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.telmissos.gr και στα τηλέφωνα που φαίνονται παρακάτω.

Δηλώσετε συμμετοχή στην ιστοσελίδα: http://telmissos.gr/dilwseis-summetoxis-velerefonteia

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο 16 Απριλίου θα γίνει ο 65ος Δρόμος Θυσίας στο Μεσσολόγγι που είναι αφιερωμένος στους Μεσσολογγίτες που θυσιάστηκαν για τα ιδανικά κάθε ελεύθερου ανθρώπου. Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 16:00 έχει συνολικό μήκος 9,8 χλμ.
Φόρος τιμής στον μεγάλο οπλαρχηγό
Στη γενέτειρα του μεγάλου ήρωα του ’21, Γ. Καραϊσκάκη, στο Mαυρομάτι Καρδίτσας, στα πλαίσια των 7ημερων εορτασμών που γίνονται προς τιμή του διεξάγεται ο Αγώνας Δρόμου 25 χλμ. που φέρει το όνομά του.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στις λίστες που ακολουθούν στην πρώτη στήλη (Θ1) αναγράφεται η θέση στην γενική κατάταξη στην δεύτερη (Θ2) ανά φύλο και στην τρίτη (Θ3) ανά ηλικιακή κατηγορία.
Ο χρόνος που αναγράφεται είναι ο συνολικός χρόνος από την πιστολιά του αφέτη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο