7ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης – Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου

2-6-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στο Ζωγράφου

Share

Το Σάββατο 2 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 7ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης – Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου που περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10 χλμ. αλλά και μικρότερη απόσταση για παιδιά.
Ακολουθεί η ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου (Σ.Α.Π.ΠΑ.Ζ) προκηρύσσει λαϊκούς αγώνες δρόμου επί ασφάλτου με την ονομασία “7ος ΓΥΡΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ”, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 το απόγευμα, με εκκίνηση και τερματισμό στο Αθλητικό Κέντρο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου. Θα διεξαχθούν αγώνες μήκους 10χλμ, 5χλμ καθώς και παιδικός

Περισσότερες πληροφορίες για τις λεπτομέρειες των αγώνων και πληροφορίες εγγραφής θα ακολουθήσουν σύντομα. 

Ευχαριστούμε τους φίλους δρομείς που μας στηρίζουν με την παρουσία τους ολα αυτά τα χρόνια και τους περιμένουμε και φέτος με ανανεωμένη διοργάνωση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Ημιμαραθώνιος Λίμνης Βεγορίτιδας
25-2-2017: Για 7η φορά θα πραγματοποιηθεί ημιμαραθώνιος στη μαγευτική λίμνη Βεγορίτιδα.
Τρέξιμο στη Λευκάδα
Ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας “Φίλανδρος” σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Δυτ. Στερεάς, τον Δήμο Λευκάδας, την Περιφέρεια και το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων προκηρύσσει τον 2ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου, 21,100 χλμ. και τον 2ο Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5 χλμ. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Sitia Geopark Road Race
17-12-2017: Αγώνες στη Σητεία
Back to Top