7ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης – Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου

2-6-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στο Ζωγράφου

Share

Το Σάββατο 2 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 7ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης – Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου που περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10 χλμ. αλλά και μικρότερη απόσταση για παιδιά.
Ακολουθεί η ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου (Σ.Α.Π.ΠΑ.Ζ) προκηρύσσει λαϊκούς αγώνες δρόμου επί ασφάλτου με την ονομασία “7ος ΓΥΡΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ”, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 το απόγευμα, με εκκίνηση και τερματισμό στο Αθλητικό Κέντρο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου. Θα διεξαχθούν αγώνες μήκους 10χλμ, 5χλμ καθώς και παιδικός

Περισσότερες πληροφορίες για τις λεπτομέρειες των αγώνων και πληροφορίες εγγραφής θα ακολουθήσουν σύντομα. 

Ευχαριστούμε τους φίλους δρομείς που μας στηρίζουν με την παρουσία τους ολα αυτά τα χρόνια και τους περιμένουμε και φέτος με ανανεωμένη διοργάνωση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ο Ladies Run
16-10-2016: Αγώνες 5 & 10 χλμ. αποκλειστικά για γυναίκες στη Βουλιαγμένη.
Τρέχοντας στην άμμο
Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνης διοργανώνει έναν ξεχωριστό αγώνα Beach Running την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013. Δείτε περισσότερα.
Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας και ο ΣΔΥ Θήβας διοργανώνουν το Λαϊκό Ημιμαραθώνιο σε άσφαλτο με την επωνυμία “Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα”. Ο αγώνας θα γίνει στις 29 Μαΐου με εκκίνηση στις 9:00 από το τρόπαιο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα Βοιωτίας και τερματισμό στην κεντρική πλατεία Θήβας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο